Best WordPress Hosting
 

Kiállították a Toyotát, amit a Toyota elnöke tört össze

Még tavaly decemberben törte össze a ralis GR Yarist a Toyota elnöke, azonban a japán gyártó nem javította meg az autót, inkább közszemlére bocsátotta.

The post Kiállították a Toyotát, amit a Toyota elnöke tört össze first appeared on Vezess.

Gamernek ajándékozott egyedi autót a Mercedes

Személyre szabott, közel 600 lóerős autóval lepett meg a Mercedes egy e-sportolót, miután komoly elismerésben részesült. Az egyedi AMG roadster kívül-belül megújult.

The post Gamernek ajándékozott egyedi autót a Mercedes first appeared on Vezess.

Durván alávághat a kormány a konnektoros hibrideknek!

Sokat veszíthetnek a konnektoros hibridek a kormány új intézkedése miatt, hiszen a rengeteg kedvezmény hatalmas vonzerőt jelentett magán- és céges vásárlóknak egyaránt

Többször is napirendre került már, hogy a kormány elvenné a plug-in hibrid autóktól a zöld rendszámot, ám eddig csak szóbeszéd szintjén merült fel az intézkedés. Most először viszont konkrét kormányrendelet-tervezet jelent meg a témához kapcsolódóan – írta meg a HVG.

Rangos díjat kapott a Magyar Logisztikai Egyesület

A világ több mint 90 országában díjazza a legkiválóbb fogyasztói márkákat a Superbrands, a legeredményesebb üzleti márkákat pedig a Business Superbrands. Szakmai szervezet az idei díjazottak sorában mindössze egy van. Ezzel pedig a Magyar Logisztikai Egyesület (MLE) kiérdemelte azt, hogy 2024-ben a legerősebb márkával rendelkező szakmai szervezet lehessen Magyarországon.

Itt a bejelentés: tényleg közel 50% lehet az EU-s büntetővám a kínai villanyautókra

Július 4-én léphetnek életbe a komoly összegű kiegyenlítő vámok.

A teljes anyag Itt a bejelentés: tényleg közel 50% lehet az EU-s büntetővám a kínai villanyautókra címen a Villanyautósok oldalon olvasható. A szerző további írásai: Biró Balázs.

Pécsre is feltüzelve érkeznek az oroszlánszelidítők!

Minden páros ott lesz az 57. Mecsek Rallye-n, akik idén leadták a nevezésüket a Peugeot Rally Cup Hungary kupasorozatra. A pécsi verseny előtt Kerék Balázsék vezetik a tabellát, de a verseny előtti nyilatkozatok alapján szinte mindenki nyerni szeretne, biztosan nagy küzdelem lesz a másodpercekért a Peugeot 208 Rally4 versenyautóval induló párosok között.

Bekönnyezel, úgy szól az 585 lóerős AMG GT

V8-as motor bármiféle hibrid hókuszpókusz nélkül ma már ritka állatfaj, a Mercedes-AMG GT 63 mégis így jelent meg. Készen állsz egy üvöltő szexi sportautóra? Kattints, és élvezd a videónkat!

The post Bekönnyezel, úgy szól az 585 lóerős AMG GT first appeared on Vezess.