Best WordPress Hosting
 

A friss Golf R 333 lóereje minden eddigi generációt túlszárnyal

Tovább bővült az alapfelszereltségek listája, belenyúltak a futóműhangolásba a mérnökök, a teljesítmény pedig 14 lóerővel emelkedett, ezzel 333 lóerós lett a legújabb Golf R. Az opcionális R-Performance csomag a végsebességet 250 km/óráról 270 km/órára emeli, ezzel a Golf R – holtversenyben ugyan a csúcs Arteonnal – a leggyorsabb Volkswagen modell valaha.

Hirdetés

A Hamilton-dobogó örök? – megszakadt a legrosszabb sorozat és tovább nyúlt a rekord

Lewis Hamilton először jutott fel olyan magasságba idén, ahova Carlos Sainz hazai futamán még soha. A Spanyol Nagydíj statisztikái.

A hír A Hamilton-dobogó örök? – megszakadt a legrosszabb sorozat és tovább nyúlt a rekord először Racingline.hu jelent meg.

Képzési lehetőségekkel lehet megtartani a kifáradt munkavállalókat

A munkavállalók majdnem fele (45 százalék) úgy érzi, hogy az elmúlt évben jelentősen megnőtt a munkaterhelése, kétharmaduk (62 százalék) pedig bizonytalannak érzi helyzetét a munkahelyi változások felgyorsulása miatt. Mindez a készségeik hosszú távú fejlesztésére ösztönzi őket, és 28 százalék akár váltana is munkahelyet egy éven belül – derül ki a PwC Global Workforce Hopes & Fears

felméréséből.

Sub Bass Monster nagykoncerttel vár az őrült járgányok versenye

Június 30-án visszatér Budapestre a Red Bull Ládaderbi, Tabánban 11 órától ingyenesen látogatható az esemény. 5 fős zsűri értékeli a produkciókat és a versenyzők teljesítményét. A döntnökök csapatában Dobos Evelin színésznő és Tótka Sándor olimpikon kajakozó mellett Kajdi Csaba, Stana Alexandra és Szujó Zoltán is helyet kapott. De hírességekkel nemcsak a zsűriszékben találkozhatunk, minikoncerttel érkezik Dánielfy, Mehringer és kristoaf is, 17:55-kor pedig Sub Bass Monster szintén ingyenes nagykoncertje zárja az eseményt.

Hirdetés