Best WordPress Hosting
 

Alonso lesújtó kórleletet adott csapatáról, de ennek is látja a jó oldalát

Az Aston Martin a tavalyinál gyengébb formában kezdte 2024-et, és azóta is inkább lefelé csúszik az erősorrendben – Fernando Alonso már az RB-t is maguk elé helyezi.

A hír Alonso lesújtó kórleletet adott csapatáról, de ennek is látja a jó oldalát először Racingline.hu jelent meg.

Nem elég okos ez az autó, hogy biztonságos legyen

Pár éve akár maximális pontszámokkal állhatott volna az élre, de 2024-ben kevés a nyers erő, így csak közepes minősítésre volt elég a Ford teljesítménye az Euro NCAP vizsgálatán.

The post Nem elég okos ez az autó, hogy biztonságos legyen first appeared on Vezess.

Nincs megállás, egyre gyorsabban lopnak autót a fiatalok

Csaknem két év távlatában sem sikerült elejét venni annak az autólopási trendnek, ami a közösségi médiában indult el. A hatóságok dolgát az sem könnyíti meg, hogy a fiatal Hyundai- és Kia-tolvajok kezei egyre fürgébbek.

The post Nincs megállás, egyre gyorsabban lopnak autót a fiatalok first appeared on Vezess.

Beárazták itthon a Mazda CX-80-at, ennyit kérnek érte!

Felkerült a magyar konfigurátorba a Mazda CX-80, mutatjuk mennyibe fáj a hétüléses!

Április közepén mutatta be a CX-80-at a Mazda, ezzel 6 év után újra szerepel hétüléses autó a modellpalettájukon. Akkor még csak annyit közöltek, hogy itthon az indulóára szűk 20 millió forint környékén lesz. A márka nemrég frissített konfigurátorából kiderül, hogy ez az Exclusive-Line felszereltségi szintet jelenti a 3,3 literes dízelmotorral, összkerékhajtással, és nyolcfokozatú automata váltóval. Ugyan ez a legolcsóbb verzió, már ebben a csomagban is szerepel a HUD, vagy vezeték nélküli Apple CarPlay és Android Auto. Az alapára 19 899 900, de ez olyan extrákkal mint a fényezés, vagy a panoráma napfénytető simán feltornázható 20 millió fölé.

Leclerc megúszta, hogy ő legyen a pole-királyok legrosszabbika

93 év után lett újra hazai győztese a Monacói Nagydíjnak, Leclerc megszakította egy hallatlanul eredménytelen sorozatát, Verstappen nem döntötte meg a Senna-rekordot, Hamilton viszont egy újabb mutatóban előzte be Schumachert.

A hír Leclerc megúszta, hogy ő legyen a pole-királyok legrosszabbika először Racingline.hu jelent meg.

Engedélyezték az első V2G elektromos töltőállomás megvalósítását Magyarországon

Magyarország első V2G (Vehicle-to-Grid) elektromos töltőállomása engedélyezésre került. Ez az úttörő projekt jelentős előrelépést jelent az ország energiaközösségei és a fenntartható energiahasználat terén. Az engedélyezett töltőállomás nem csupán egy új technológia bevezetését jelenti, hanem lehetőséget nyit a helyi közösségek számára, hogy aktív szereplőivé váljanak az energiatárolás és -felhasználás optimalizálásának.

Elektromos járművekkel bővült a Budapesti Közművek flottája

Goupil márkájú elektromos céljárművekkel bővítette a flottáját a Budapesti Közművek (fotó: BKM)

Már az április végi tavaszi nagytakarításon bevetette a Budapesti Közművek azt a 8 elektromos haszongépjárművet, amelyet a legutóbbi beruházás keretében vásároltak. Ezzel együtt már 18 ilyen található a vállalat flottájában, illetve 29, ugyancsak villanyos kézi takarítógép. A BKM tájékoztatása szerint az újonnan beszerzett eszközök egy teljes műszakot képesek teljesíteni, nem szükséges napközben töltögetni őket.