Best WordPress Hosting
 

A 10 legnagyobb globális autógyártó 2024-ben

2024-ben az autóipar a jelentős növekedés mellett hatalmas változáson ment át: a technológiai fejlődés és a fogyasztói preferenciák változása mellett meg kell felelniük a fenntarthatósági normáknak is.

The post A 10 legnagyobb globális autógyártó 2024-ben first appeared on Vezess.

Végre kiderült, mennyi olajat pazarol el egy nívópálca-kihúzás!

Vajon hányszor kell kihúzni, hogy csak ettől ne legyen elég? (Fotó: Youtube.com/Garage54)

Senki sem kérdezte, a Garage54 csapata mégis megkereste a választ: vajon mennyiszer kell kihúznod és letörölnöd a nívópálcát ahhoz, hogy minimum alá csökkenjen az olajszint az autódban? A kérdésre a megoldást egy mechanikus számlálóval és rengeteg monoton munkával derítette ki az orosz műhely, a tesztalany pedig egy Subaru Forester volt. Az alábbi videóból te is megtudhatod, hogy pontosan hány alkalomra van szükség ehhez, ám annyit már előzetesen is elárulhatunk: nem áll fenn annak a veszélye, hogy valaki szándékosság nélkül két olajcsere között ennyiszer kihúzza a nívópálcát, hiszen a végeredményből könnyedén kiszámolható, hogy mindösszesen nagyjából 0,0001 liternyi olajat törölsz le a pálcáról alkalmanként.

Hazai innovációk 3D fémnyomtatással a nemzetközi METAL3D Konferencián

Hamarosan itt a II. METAL3D Additív Gyártás Konferencia és Kiállítás, amely a tavaly júniusi első rendezvény nagy sikerére való tekintettel idén is megrendezésre kerül. Eddig több, mint 230 iparági szakember regisztrált a legnagyobb hazai 3D fémnyomtatással, 3D szkenneléssel és digitalizációval foglalkozó szakmai rendezvényre.