Best WordPress Hosting
 

Lehetséges 500 ezer forintért jó autót venni? Íme néhány tipp!

via autonavigator.hu => eredeti post link

Sokféle autót kapni félmillió forintból, ám nagyon fontos elkerülni a veszélyes és a költséges vasakat ebben az árkategóriában

Nagyjából egy évvel ezelőtt a 300 ezer forintos autók tengerébe vetettük bele magunkat, most egy kategóriával feljebb léptünk. Alapvető tény viszont, hogy ebben az árkategóriában is belépő követelmény a friss, vagy legrosszabb esetben legalább még egy évig érvényes műszaki vizsga. Ha néhány hét, netán hónap múlva lejár a vizsga az autóról, akkor szinte biztosan nem lesz időd megcsináltatni a problémáit addig, amíg újra vizsgára nem kell majd vinni. Ebben a kijelentésben azonban már ott rejtőzött a valódi megoldása a problémának: a félmilliós autónak biztosan lesznek kisebb-nagyobb problémái, így biztosan költeni kell majd rá a jövőben.

Éppen ezért, ha pontosan félmilliód van, akkor ne félmilliós autót keress, inkább próbáld meg az alábbi tippeket az eggyel olcsóbb árkategóriában érvényesíteni. Nem éri meg évente dobálni ki a pénzt az ablakon, manapság egy autóval hosszú távra kell tervezni. Ha egyszer megveszed és tisztességesen gatyába is rázod azt az olcsó autót, akkor jó eséllyel évekig nem kell majd lecserélni azt, és a következő filléres vasra ismét kifizetni az államnak az illetéket. Persze, első ránézésre fájhat 300 ezer forintot elkölteni egy 500 ezerért vásárolt autóra, ám hosszú távon biztosan ez lesz az olcsóbb, már persze akkor, ha sikerült jó alapot venni. Először azonban arra térünk rá, hogy mit érdemes elkerülni.