Best WordPress Hosting
 

Mick Schumacher frusztrációja: „Elém tették a tortát, de nem ehetek belőle”

Mick Schumacher első Le Mans-i 24 órására készül, de nem érzi jól magát az autósportban elfoglalt helyén: bár idén már második éve van távol az F1-es mezőnytől, továbbra is bízik benne, hogy visszatérhet.

A hír Mick Schumacher frusztrációja: „Elém tették a tortát, de nem ehetek belőle” először Racingline.hu jelent meg.

Mégsem tűnik el a Suzuki Swift Sport?

Úgy tűnik, bizonyos piacokon 2025 végéig marad az előző generációra épülő Swift

Még Japánban, a Suzuki központjában sem eldöntött, készül-e az új nemzedékből Sport kivitel vagy sem, legalábbis erről beszélt Michael Pachota, a márka ausztrál vezetője. A helyi Drive portálnak adott interjújában elárulta, mindez attól függ, milyen károsanyag-kibocsátással jár egy olyasfajta teljesítmény, amely alapján joggal lehetne sportautónak nevezni az új Sportot. 2025-től Ausztráliában minden évben egyre szigorúbb emissziós normákat szabnak majd az, így egy teljesítményre kihegyezett autónak egyre kisebb lenne a mozgástere – fejtette ki Pachota.

A nevető harmadiké a pole Le Mans-ban

Bár korábban úgy tűnt, hogy a Cadillac, de még a BMW is labdába rúghat, végül Porsche-elsőség született az idei Le Mans-i 24 órás időmérőjén. A Ferrari hátrébb, a Toyota sehol.

The post A nevető harmadiké a pole Le Mans-ban first appeared on Vezess.

Beárazták itthon az első hibrid Daciát!

Beárazták itthon a hibrid Dacia Joggert, mutatjuk mennyit kérnek érte

A nagyobb európai piacokhoz képest jelentős késéssel, de megjelent a magyar konfigurátorban is a Dacia Jogger hibrid hajtáslánccal. A belépő szintű modellhez képest több mint 3 millió forint a különbözet, igaz az alapváltozat csupán 5 személynek elegendő üléssel érkezik. Csak a hétüléses kiviteleket vizsgálva, az Essential felszereltségi szinttel és ECO-G 100 erőforrással kínált modell forintra pontosan hárommillió forinttal kerül kevesebbe, mint az Expresson csomaggal kínált, Hybrid 140-es hajtáslánccal ellátott Jogger, amelyből ez a legolcsóbb, hiszen a villanyosított kivitelhez nem kérhető az Essential szint.

A kínai elektromos autókat megsarcolják, ugye?

Az EU extra vámot vet ki a Kínából érkező elektromos autókra az európai autóipar védelmére, de vajon ki jár rosszabbul? Van igény az európai villanyautókra? Milyen autót keresnek, és milyet vesznek helyette a Használtautóról a magyarok? Az autópiac nagy kérdései, tapasztalataink és vágyaink a friss Égéstérben!

Jövőre már több ezer Optimus robot dolgozhat a Teslánál – jelenleg kettő teljesít szolgálatot

2025 környékén érkezhet Európába a Cybertruck.

A teljes anyag Jövőre már több ezer Optimus robot dolgozhat a Teslánál – jelenleg kettő teljesít szolgálatot címen a Villanyautósok oldalon olvasható. A szerző további írásai: Biró Balázs.