Best WordPress Hosting
 

Mutatjuk, milyen frissítésekkel készül a BMW az idei nyárra!

Júliusban a BMW 2-es Active Tourer, a BMW X1 és a BMW X2 palettája egyaránt új hajtáslánc-változattal gazdagodik. Ez nem más, mint a 163 lóerő maximális teljesítménnyel és 400 Nm maximális forgatónyomatékkal rendelkező dízel, amely a már elérhető kétféle dízelmotor közötti teljesítmény-tartományba érkezik meg. Az indítógenerátoros lágyhibrid, 2,0 literes dízel 220d Active Tourer, BMW X1 sDrive20d és BMW X2 sDrive20d néven válik majd elérhetővé.

Hirdetés

Hideg Ádámnak a rajtok és az újraindítások mentek a legjobban Portimaóban

Az egész hétvégén műszaki gondokkal küzdve is tisztesen helyt állt a Forma-4-es spanyol bajnokság portugáliai Portimaóban rendezett második fordulóján Hideg Ádám.

A hír Hideg Ádámnak a rajtok és az újraindítások mentek a legjobban Portimaóban először Racingline.hu jelent meg.

Üres kézzel és milliméterek híján egy csattanással távoztak Montreal esőgumis hősei

A Kanadai Nagydíj első köreiben váratlanul a Haas két autójára vetült a rivaldafény, Kevin Magnussen ritkán látható magasságokba küzdötte fel magát a mezőnyben – de végül néhány fájdalmas hiba után mégis pontok nélkül maradt a csapat.

A hír Üres kézzel és milliméterek híján egy csattanással távoztak Montreal esőgumis hősei először Racingline.hu jelent meg.

Mutatjuk, mire képes az új Passat padlógázzal az Autobahnon!

<div class=”gallery_content” data-title=’Azt már korábban megírtuk, hogy mire képes a magyarországi viszonyok között, ám most az is kiderült, hogy mit tud hazai pályán az új Passat!’>

Azt már korábban megírtuk, hogy mire képes a magyarországi viszonyok között, ám most az is kiderült, hogy mit tud hazai pályán az új Passat!