Best WordPress Hosting
 

A Ferrari érzi, hogy fel kell gyorsítania az autója fejlesztését

A Ferrari hiába hozott egy jelentős fejlesztési csomagot az Emilia Romagna Nagydíjra, a győzelmet még így sem tudta megszerezni. A csapatfőnök Frédéric Vasseur azonban vérszagot fogott, mert állítása szerint jelentősen sikerült csökkenteni különbséget a Red Bullhoz képest. Az olasz istálló Charles Leclerc révén Michael Schumacher 2006-os élmény számba menő győzelme óta először ünnepelhetett meg dobogós […]

A hír A Ferrari érzi, hogy fel kell gyorsítania az autója fejlesztését először Racingline.hu jelent meg.

Végre verseny van a Forma-1-ben!

A Vezess Csapatrádió idei nyolcadik adásában az Emilia-romagnai Nagydíjon látottakkal foglalkoztunk. Max Verstappen nem kapta könnyen az F1-es győzelmet Imolában, a Red Bull legújabb domináns korszakában először sikerült éles körülmények között megközelíteni az ereje teljében lévő csapatot valamelyik riválisnak. Vajon ilyen lesz a folytatás is?

The post Végre verseny van a Forma-1-ben! first appeared on Vezess.

Dráma a rajtrácson: biztonsági őrök rángattak el egy riportert Versteppen mellől

Furcsa jeleneteknek lehettünk szemtanúi tíz perccel a Forma-1-es Emilia romagnai Nagydíj kezdete előtt. Max Verstappen egy interjú közepén volt a Viaplay egyik riporterével, és amikor a rajtrácsra értek, egy biztonsági őr szinte azonnal nekiugrott az újságírónak. Az eset a Sky Sports élő adásában látható volt, miután az egyik újságírójuk, Rachel Brooks éppen készen állt feltenni […]

A hír Dráma a rajtrácson: biztonsági őrök rángattak el egy riportert Versteppen mellől először Racingline.hu jelent meg.

Elbúcsúzott a szívómotortól a Caterham Seven

A Seven 485 nevében szereplő szám a 485 lóerő/tonnára utal, ami teoretikus, mindkét érték nagyjából felét tudja a Caterham

Európa ezen részén túlságosan furcsa és drága játékszernek tűnik a Caterham, noha hazájában komoly rajongótábora van a manufaktúrának. A modell a Lotus Seven típusból eredeztethető, ami 1957-ben tartotta bemutatóját. Az eltelt közel 70 évben mit sem változott a koncepció, sallangmentes, kizárólag a vezetési élményre koncentráló modellek gördülnek ki a brit műhelyből. Ehhez a szemlélethez jól passzol az egyszerű, pörgős szívómotor, azonban ennek most vége.

Most érdemes kábelgyártásra váltani!

Az elektromobilitás több hagyományos járműipari, gépipari tevékenységet állít komoly kihívások elé. Szegmensek fognak eltűnni, bizonyos szakmák, alkatrészek iránt pedig drasztikusan csökkenhet a kereslet. De vannak olyan régi iparágak, amik relevanciája még nagyobb lesz, mint valaha.

Teljes felfordulást okozhat az ingyenes jogosítvány

Nehéz helyzetbe kerülnek az autósiskolák azzal, hogy az állam átvállalja a középiskolások jogosítványszerzésének egyes költségeit. Sok részlet nem ismert még, de durva áremelkedéshez vezethet a lépés.

The post Teljes felfordulást okozhat az ingyenes jogosítvány first appeared on Vezess.

Szuperolcsó elektromos kisautót dobott piacra a VinFast

Újabb ázsiai márka próbál szerencsét Európában, ám ezúttal nem Kínából érkeznek az autók

Magyarországon egyelőre nem vetette meg a lábát a VinFast, a Hanoiban tevékenykedő autóipari vállalat idén ünnepli hetedik születésnapját. Hamvas kora ellenére a weboldalukon már négy típus szerepel (két megvásárolható és két hamarosan érkező), közös jellemzőjük az SUV felépítése és az elektromos hajtás.

A Red Bull szerint ez állhat Pérez rossz hétvégéjének hátterében

Sergio Pérez számára nem is alakulhatott volna rosszabbul az Emilia romagnai Nagydíj. Ugyan a mexikói pilóta jelentősen kikapott Max Verstappentől, és csak a 7. helyen végzett a vasárnapi versenyen, a Red Bull egyelőre nem izgul, mert szerinte csak egy kisebb megingásról lehet szó. A mexikói hatszoros futamgyőztes formán kívül versenyzett Imolában. A második szabadedzésen megtörte […]

A hír A Red Bull szerint ez állhat Pérez rossz hétvégéjének hátterében először Racingline.hu jelent meg.

Model X hétköznapok #26: mennyit romlott egy év alatt az akku?

Jó pár kilométer maradt még a korosodó akkumulátorban.

A teljes anyag Model X hétköznapok #26: mennyit romlott egy év alatt az akku? címen a Villanyautósok oldalon olvasható. A szerző további írásai: Szűcs Gábor.