Best WordPress Hosting
 

Ilyen Volkswagen egy sincs Magyarországon

Ha azt olvassátok, hogy megújulásakor a Golf R fogyasztáscsökkentő üzemmódot kapott, ne essetek kétségbe! Megmaradt a nürburgringi beállítás, a drift üzemmód és a motor már 333 lóerős.

The post Ilyen Volkswagen egy sincs Magyarországon first appeared on Vezess.

Szó szerint felöklelte a suzukist egy motoros Balmazújvárosban

24 másodperc alatt két szabálytalanságot is rögzített egy balmazújvárosi kereszteződésbe telepített kamera. A rendőrség nyilvánosságra hozta a felvételt, hogy mindenki tanulhasson belőle.

The post Szó szerint felöklelte a suzukist egy motoros Balmazújvárosban first appeared on Vezess.

Erre már rábíznád az életed? Mutatjuk, mit lát az önvezető Tesla

Mindig, mindent látsz, és ha valami olyanra készül az autó, amivel nem értesz egyet, akkor igenis be kell avatkoznod sofőrként (Fotó: Youtube.com/AI DRIVR)

Habár a Full Self Driving a neve ellenére nem egy teljes önvezető rendszer, azért elég sok szituációt meg tud oldani. Persze, ki lehet ragadni azokat az eseteket, amikor valami balul sült el, és mivel emberéletekre megy a játék, ezért valóban fontos, hogy a nullához közelítsenek ezek az értékek, mielőtt a sofőr valóban elengedheti a kormányt. Azt viszont nehéz az ilyen rendszerek kipróbálása, megtapasztalása nélkül felmérni, hogy mit látnak, mi alapján és miként döntenek az önvezető rendszerek.

Megállapodást kötött a Stadler és a MÁV Vagon

Karbantartástámogatás nyújtására kötött megállapodást a Stadler Magyarország Kft. a MÁV Vagon Kft.-vel, a szerződés keretében a Stadler 40 darab emeletes KISS motorvonat tervszerű karbantartásában, javításában működik közre, beleértve a szükséges alkatrészek biztosítását, illetve az esetleges balesetes javításokat is.

Leclerc elmondta, milyen a hangulat közte és Sainz között a verbális csörte után

Leclerc és Sainz a nyilatkozataival odapiszkált a másiknak az előző versenyen, de a kapcsolatuk nem fog megromlani a monacói szerint.

A hír Leclerc elmondta, milyen a hangulat közte és Sainz között a verbális csörte után először Racingline.hu jelent meg.