Best WordPress Hosting
 

Hogyan tudnak ilyen gyorsan dolgozni a kínai autógyártók?

via autonavigator.hu => eredeti post link

<div class=”gallery_content” data-title=’Novemberben már hazánkban is kapható lesz a kínai OMODA SUV-ja, de a bejelentéssel együtt további modellt is bejelentett a márka. Hogyan építkeznek a kínaiak ilyen gyorsan?’>

Novemberben már hazánkban is kapható lesz a kínai OMODA SUV-ja, de a bejelentéssel együtt további modellt is bejelentett a márka. Hogyan építkeznek a kínaiak ilyen gyorsan?

Szinte lehetetlen nem észrevenni, hogy az utóbbi években a kínai gyártók az európai piacon is terjeszkedni kezdtek. Erről a magyar piac eladási számai is igencsak árulkodó képet adnak, hiszen 2023-ban a legkeresettebb márkák között ott van a hamvaiból újraélesztett MG, de új belépők is akadnak, hiszen novembertől már az OMODA is kínálja portékáit Magyarországon. Nyugat-Európában még több kínai márka képviselteti magát hivatalosan, az orosz-ukrán háború kitörése óta pedig az orosz piacon is erőteljes jelenléttel bírnak a kínaiak. Az ázsiai országból tömegesen áramló autókat átlagosan alig pár éve mutatták be, szinte mindegyik különleges formavilággal rendelkezik, és mondani sem kell, nagy többségük villanyautó. De joggal merül fel a kérdés, hogyan tudnak a kínaiak ilyen gyorsan ennyi különböző autót előállítani?