Best WordPress Hosting
 

Újrázott a Ferrari: idén is az olaszok nyertek Le Mans-ban!

A tavalyi, centenáriumi 24 órás Le Mans után ismét a Ferrari győzött, ezúttal az 50-es autóval

Tavaly, 58 év után először egy Ferrari szelte át elsőként a célvonalat a 24 órás versenyidő végén a Le Mans-i aszfaltcsíkon. Akkor az 51-es AF Corse egysége ünnepelhetett a pódium tetején, idén viszont az 50-es rajtszámú csapat bizonyult a legjobbnak. Az Antonio Fuoco, Miguel Molina és Nicklas Nielsen trióval felálló egység 14,2 másodperccel győzött a 7-es Toyota (Jose Maria Lopez-Kamui Kobayashi-Nyck de Vries) előtt, míg a már emlegetett 51-es testvérautónak 36,7 másodpercet adtak. A maratoni hosszúságú biztonsági autós fázis(ok)nak és a népes mezőnynek köszönhetően régen fordult elő, hogy ilyen sokan körön belül érjenek be az aktuális győzteshez mérten.

Egy igazi legendát mutatott be a Volánbusz

Az Ikarus 200-as típuscsalád 1993-ban készült 200 ezredik darabja – egy nemrég felújított Ikarus 280-as csuklós autóbusz –, a Volánbusz nosztalgiaautóbusz-dekorációs pályázatának győztes grafikájával díszített, szintén felújított Ikarus 397.05-ös, valamint rengeteg veterán jármű és különleges programok színesítették az idei Volánbusz-retrónapot Hatvanban.

Vert helyzetből nyerte a Ferrari a Le Mans-i 24 órást

Órákon át szakadó eső és biztonsági autó fűszerezte a csúcskategória öldöklő csatáját a 92. Le Mans-i 24 óráson. Úgy tűnt, kihasználhatja a Ferrari hibáit a Toyota, azonban a hajrában fordítottak az olaszok.

The post Vert helyzetből nyerte a Ferrari a Le Mans-i 24 órást first appeared on Vezess.

Óriási izgalmak után Ferrari-győzelem a Le Mans-i 24 óráson

2023 után idén is a Ferrari nyerte a Le Mans-i 24 órás versenyt. Az olasz istálló az előző évben az 51-es autóval tudott nyerni a legendás versenyen, idén azonban az 50-es különítmény lett az első helyen rangsorolva. Már az előrejezések alapján látszódott, hogy az idei Le Mans-i 24 órs verseny rendkívüli izgalmakat hpzhat, de a […]

A hír Óriási izgalmak után Ferrari-győzelem a Le Mans-i 24 óráson először Racingline.hu jelent meg.

Mindent ver a V12 biturbo W124 az Autobahnon!

Te kinéznéd egy öreg W124-ből, hogy valaki 700 lóerős V12-t épített bele? (Fotó: Youtube.com/Stern Garage)

Arra, ami az alábbi videóban látható, már szinte szavak sincsenek: 700 lóerőre és 1000 newtonméter forgatónyomatékra képes a Stern Garage “újdonsága”, az SG65 névre keresztelt, 12 hengeres motorral szerelt Mercedes-Benz W124. Első ránézésre biztosan nem látszik az autón, hogy annyi idő alatt gyorsul fel állórajtból 200 km/órára, amennyi idő alatt sok autónak a 100 km/h sem sikerül. Többek között ezért is érdemes megnézni, ahogy a TopSpeedGermany youtube csatornáján a 300 km/órát is átlépik vele, de persze a V12 hangélménye sem utolsó szempont.

Leclerc rossz hírekkel szolgált a Ferrari-szurkolóknak

Charles Leclerc legutóbbi nyilatkozata után a Ferrari szurkolói aligha fogják várni a soron következő Spanyol Nagydíjat. A monacói pilóta szerint a Red Bull pár nehezebb versenyt követően már képes lesz a jó formáját hozni Barcelonában. A Milton Keynes-i istálló leginkább annak köszönheti a sikerességét a jelenlegi szabályrendszerben, hogy az autójuk nagyon közel van az aszfalthoz, […]

A hír Leclerc rossz hírekkel szolgált a Ferrari-szurkolóknak először Racingline.hu jelent meg.