Best WordPress Hosting
 

Hárommillió forintos árcímkét kapott a Wuling Bingo EV e-autó

Az elmúlt héten megjelent a kínai piacon egy új, alacsony költségű tisztán elektromos autó, ami Wuling márka égisze alatt látta meg a napvilágot. A Wuling Bingo EV 8000 dollárnak megfelelő jüanért – nagyjából 3 millió forintért – kapható Kínában.

Az elmúlt néhány évben, ha a Kínában legtöbbet eladott elektromos autóról beszéltünk, akkor a Wuling üzem Hongguang e-autóját említhettük. Az apró elektromos autót imádták a kínai vásárlók, nagyon komoly mennyiségek fogytak belőle minden évben, ami révén a Wuling Hongguang elektromos éveken át a legkeresettebb típus volt. Azonban tavaly már a BYD tündökölt inkább ebben a rivaldafényben, amióta pedig a BYD útjára indította a Seagull-t, amit átszámolva 9700 dollárért árulnak május óta, az elsőség kapcsán nincs kétség. Egyébként a tisztán elektromos Seagull-ból a BYD csak májusban 35 000 darabot adott el Kínában.

Várható volt, a szintén erős anyagi háttérrel bíró Wuling nem nagyon fogja veszni hagyni az első helyet, így gondoltak egy merészet és újra gondolták a tavaly piacra dobott Bingo modelljüket. Számos ponton megújították a tisztán elektromos Wuling Bingo elektromos autót és csaptak mellé egy még durvább árcímkét. A Wuling a 2024-es modellévű Bingo elektromos autót 8000 dollárnak megfelelő jüanért (56 800) fogja alapáron adni, ami 370 forintos dollárral számolva durván 3 millió forint.

Nem találják a helyüket a szilícium-völgy sztárjai a hagyományos autógyártóknál

Nem mindig válik be, ha vezető tech cégtől csábítanak át valakit.

A teljes anyag Nem találják a helyüket a szilícium-völgy sztárjai a hagyományos autógyártóknál címen a Villanyautósok oldalon olvasható. A szerző további írásai: Biró Balázs.

Itt a digitális emelőgépnapló

Az emelőgépnapló olyan dokumentum, ami gyakorlatilag az anyagmozgató gépek menetlevele, így a raktárakban napi szinten munka van vele. A Jungheinrich most olyan digitális emelőgépnaplóval állt elő, ami egyszerűbbé, átláthatóbbá és fenntarthatóbbá teszi a gépek használatának, működésének dokumentálását.

Akármilyen autód van, itt azonnal készpénzre cserélheted!

<div class=”gallery_content” data-title=’A Csonti Car telephelyén jártunk, ahol bármikor megvásárolják a használt autódat, azonnal, készpénzért’>

A Csonti Car telephelyén jártunk, ahol bármikor megvásárolják a használt autódat, azonnal, készpénzért

Manapság Magyarországon nem az eladók az igazi királyok a használtautó-piacon. A vásárlók rengeteg ajánlat közül választhatnak, és a legtöbb esetben elég komolyak a különbségek a hirdetési árak és aközött, ami az alku után marad. Magánszemélyként az autód eladásakor könnyen megeshet, hogy hónapokig csak hirdeted a járművet, majd rengeteg időt és energiát rááldozva százezrekkel kevesebbért adod el, mint amennyiért egyébként el lehetett volna adni némi gyakorlattal. Autót árulni ugyanis egyáltalán nem egyszerű feladat.

Jutalmat kapnak, akik lemondanak az autójukról

A bónusz abban az esetben is jár, ha valaki a második vagy a harmadik autóját nélkülözi legalább egy évre. Egy német városban az a cél, hogy megfelezzék az autók számát.

The post Jutalmat kapnak, akik lemondanak az autójukról first appeared on Vezess.

F1: Már az sem a régi, ha Verstappen nyer

A Vezess Csapatrádió idei 10. adásában a Spanyol Nagydíjon látottakkal foglalkozunk. Tarts velünk élő, interaktív műsorunkban!

The post F1: Már az sem a régi, ha Verstappen nyer first appeared on Vezess.

7 év gyári garancia egy Daciára? Angliában ingyenes is lehet!

Újabb ékes példa az angolok Zen garanciája arra, hogy ez a Dacia már nagyon nem az, ami az előző évszázadban volt

Komoly dologgal újított a közelmúltban a Dacia az Egyesült Királyság területén: Egy egyszerű szervizlátogatással minden olyan Dacia beléphet a legújabb, az autó első forgalomba helyezésétől akár 7 éves koráig tartó, ingyenes garanciaprogramba, amelyik még nem múlt el 6 éves, és még nem lépte át a 75 ezer mérföldes, azaz nagyjából 120 ezer kilométeres futásteljesítményt. Az új, Zen névre keresztelt garanciacsomag az alapáras 3 év, illetve a kiterjesztett 5 év garancián felül évente egy évre vagy 18 ezer mérföldre, azaz nagyjából 29 ezer kilométerre megújítható extra garanciát jelent. Az egésznek ráadásul mindösszesen annyi a feltétele, hogy egy addig a pontig szakszerűen szervizelt és a fenti kritériumoknak megfelelő Daciát a tulajdonosa szervizeltessen le a szigetország valamelyik hivatalos márkaszervizében, és a Zen garancia automatikusan aktiválódik.

Elhagyni készül a Ferrarit az egyik legfontosabb mérnöke

A Ferrari háza táján változás készülődik: a formu1a.uno információi szerint a technikai igazgató Enrico Cardile az Aston Martinnál folytatja pályafutását a következő szezontól. Cardile munkakapcsolata 2002 óta tart a Ferrarival, először közös aerodinamikai kutatási projektet végeztek együtt, majd 2005-től a GT-versenyrészleghez került. A Ferrari F1-es istállójánál 2016 óta dolgozik vezető beosztásban, jelenleg ő a technikai […]

A hír Elhagyni készül a Ferrarit az egyik legfontosabb mérnöke először Racingline.hu jelent meg.