Best WordPress Hosting
 

Már országszerte közel 140 ORLEN-töltőállomás várja az autósokat

Az ORLEN az elmúlt években jelentősen növelte piaci jelenlétét a régióban. A minőségi VERVA és EFECTA üzemanyagokat, valamint komfortszolgáltatásokat kínáló hálózat Németország után, közel másfél éve Magyarországra is megérkezett, majd a szlovák és az osztrák piacon terjeszkedett. A vállalat ügyvezetője szerint a 7 országban is jelenlévő cégcsoportot éppen ez a nemzetközi tapasztalat és szaktudás teszi sikeressé:

Hirdetés

67 év után először nem a győztes kapta a legtöbb pontot egy F1-es nagydíjon

A Miami Nagydíj statisztikai összefoglalójából kiderül, egy fontos szempontból mégsem Lando Norris, hanem Max Verstappen volt a hétvége nyertese.

A hír 67 év után először nem a győztes kapta a legtöbb pontot egy F1-es nagydíjon először Racingline.hu jelent meg.

Gyere Balatonfüredre autóritkaságokat nézni!

A környező országok egyik legnagyobb, klasszikus járműkülönlegességeket felvonultató seregszemléjévé vált a Balatonfüred Concours d’Elegance, amely május 10-12. között immár kilencedik alkalommal tér vissza a festői Tagore sétányra. Évről-évre ötven különleges, gyönyörű veterán- és youngtimer jármű érkezik szerte Európából, hogy részt vehessen a rendezvényen, ahol újra hét kategóriában versenyeznek a járműcsodák, köztük az esemény legrangosabb – Best of Show – címéért.

Hirdetés

Álcázott autókkal tesztelték a kínaiak Budapestet

Olvasónk “buktatta le” a szerdán érkező kínai delegáció járműveit, amelyek már egy hete itt vannak Magyarországon. Többször feltűntek Budapesten, teljes álcában.

The post Álcázott autókkal tesztelték a kínaiak Budapestet first appeared on Vezess.