Best WordPress Hosting
 

Egy versenyző 17 másodperc alatt kirakta a Rubik-kockát, társai zabálóversennyel próbáltak visszavágni

A Forma-3 idei éllovasa, Gabriele Mini bemutatta egy különleges képességét, társai pedig bizonyították, hogy bármilyen más feladatot is nehéz teljesíteni 17 másodperc alatt.

A hír Egy versenyző 17 másodperc alatt kirakta a Rubik-kockát, társai zabálóversennyel próbáltak visszavágni először Racingline.hu jelent meg.

Jelentősen megdrágulhatnak a kínai autók az EU döntése miatt

Durván megdrágulhatnak a kínai villanyautók, ha nem vezetnek eredményre a megbeszélések

Régóta fenyegetőzött az Európai Unió, mostanra viszont valósággá vált, extra adókat vetnek ki a Kínából érkező villanyautókra. A bizottság szerdán értesítette az autógyártókat, hogy a már életben lévő 10 százalékos import adón túl akár további 38,1 százalékot is kötelesek lehetnek befizetni. A helyzet furcsasága, hogy messze nem egységes a “büntetés”, ugyanis még a kizárólag kínai kézben lévő márkák között is akad különbség. A legrosszabbul az MG-t is birtokló SAIC konszern járt, ugyanis nekik 38,1 százalékot kell pluszban fizetni, a többek között a Volvót és Lotust is magába foglaló Geelynek 20 százalékot, míg a BYD-nak 17,4 százalékot. A közlemény külön kiemeli a Teslát, amely kapcsán kifejtik, egyedi, külön kalkulált tarifát állapítanak majd meg esetében. Az eredendően amerikai márka Sanghajból importálja Európába a Model 3-at.

380-nal Monacóban? Elszabadulhat az F1-es tempó, ha nem cselekszik az FIA

A nemrég bejelentett 2026-os szabályváltozásokat két fő területen éri kritika: az egyik szerint az autók túl lassúak lesznek a kanyarokban, a másik szerint túl gyorsak lesznek az egyenesekben.

A hír 380-nal Monacóban? Elszabadulhat az F1-es tempó, ha nem cselekszik az FIA először Racingline.hu jelent meg.

Versenypályáról lopták el a biztonsági autót

Egyik reggel hűlt helyét találták a biztonsági autónak egy versenypálya dolgozói. Ajándékbelépőkkel bukkannának a Corvette nyomára.

The post Versenypályáról lopták el a biztonsági autót first appeared on Vezess.

78 ezer forintos csekket szedtek össze ezzel az öreg BMW-vel!

78 ezer forintba került ez a fotó a BMW vezetőjének (fotó: Police.hu)

Csupán 20 perc eltéréssel szaladt bele ugyanabba a traffipaxba az a két extrém gyorshajtó, akiket Sóshartyán belterületén mértek be a rendőrök. Az első sofőr reggel háromnegyed 8 környékén érkezett a BMW-jével, a hitelesített mérőműszer szerint 90 km/órával lakott területen belül (a megengedett 50 ellenére). Percre pontosan 20 perccel később egy Opel még nála is gyorsabb volt, amelynek vezetője ráduplázott a szabályosra. Utóbbi sofőrje a 117 ezer forintos csekk mellé 6 előéleti pontot kapott, míg a BMW-st 78 ezer forintos büntetéssel és 4 ponttal engedték el.

Nem adhatnák el, mégis sokan árulják ezt az autót

Sorra szabadulnának meg a Tesla Cybertrucktól a tulajdonosok. Egyre több példány kerül eladósorba, pedig hónapokig még az első vevők sem adhatnák el.

The post Nem adhatnák el, mégis sokan árulják ezt az autót first appeared on Vezess.