Best WordPress Hosting
 

Quattro nélkül is rendelhető az Audi Q6 e-tron

A Q6 e-tron quattro és az SQ6 külseje már ismert, a performance kinézetét még titkolja az Audi, de nagy változásokra nem érdemes számítani

Nagy várakozások övezik az Audi következő, széles tömegeknek szánt villanyautóját, a Q6 e-tront. Eddig két változatról rántotta le a leplet a gyártó: az SQ6 sportmodellről és az eddigi alapverzióról, a Q6 e-tron quattróról. Még nem érkeztek meg a kereskedésekbe az első darabok (ez nyár végére vagy őszre várható), de már lefelé bővül a kínálat, bemutatkozott ugyanis a Q6 e-tron performance.

Antonelli elfelejtette elkövetni az újonchibákat, újabb piros pontot szerzett a Mercedesnél

Egyre közeledhet a nap, amikor a Mercedes megnevezi új 2025-ös versenyzőjeként Andrea Kimi Antonellit, hiszen immár a csapatból is egyre többen méltatják nyíltan az ifjú olasz képességeit.

A hír Antonelli elfelejtette elkövetni az újonchibákat, újabb piros pontot szerzett a Mercedesnél először Racingline.hu jelent meg.

Kínának se mehet minden: megtorpan a Great Wall Motors Európában

Szokatlan kinézetű az Ora 03 villanyautó

A kínai “Nagy Fal” egyelőre nem nyúlik tovább Európába: a Great Wall Motors bezárja müncheni központját. Az ottani dolgozókat, 100 főt elbocsátanak, a cég helyi üzleti partnereit már értesítették is. A szokásos hírekkel ellentétben áll ez a fejlemény, úgy tűnik, Európa kínai autóipar általi meghódítása mégsem zökkenőmentes. A villanyautók eladásainak utóbbi hónapokban tapasztalt visszaesése a kínai modelleket is érinti azok kedvező árazása ellenére, ennek estek áldozatul a Great Wall Motors Ora és Wey márkái.

Norrisnak hivatalos szerepe is volt a Real Madrid által megnyert BL-döntőn

Lando Norris is ott volt a londoni Wembley Stadionban a labdarúgó Bajnokok Ligája döntőjén, aminek végén nem csak puszta rajongóként kellett odasomfordálnia Dani Carvajalhoz egy közös fotóra.

A hír Norrisnak hivatalos szerepe is volt a Real Madrid által megnyert BL-döntőn először Racingline.hu jelent meg.