Best WordPress Hosting
 

Molnár Martin először állhatott az újoncok dobogójának második fokára a brit F4-ben

A Virtuosi Racing magyar versenyzője háromból háromszor lett dobogós az újoncok között Thruxtonban, és eddig legjobb eredményét érte el.

A hír Molnár Martin először állhatott az újoncok dobogójának második fokára a brit F4-ben először Racingline.hu jelent meg.

Az ilyen hétvégék miatt szeretjük a Forma-1-et

A Vezess Csapatrádió idei 10. adásában a Kanadai Nagydíjon látottakkal foglalkoztunk. Montreal nem okozott csalódást, a hétvége minden része tartogatott érdekességet, adásunkban pedig ki is térünk ezekre az időmérős holtversenytől Max Verstappen sikerén át a botladozó Ferrarikig.

The post Az ilyen hétvégék miatt szeretjük a Forma-1-et first appeared on Vezess.

Egy német gyártó már a kormány közepére is képernyőt tenne

Akár egy játékkonzolhoz csatlakoztatható kormánynak is elmenne a ZF új fejlesztése (Fotó: ZF Lifetec)

Évtizedek óta elfogadott szabvány, hogy a kormánykeréken a légzsák középre kerül, így az autógyártók a két szélen tudják elhelyezni a különböző kezelőszerveket. A ZF viszont szakítana ezzel a hagyománnyal, és legújabb termékükön a kormány tetejéről “robbanna” a légzsák baj esetén. A német beszállító rögtön el is képzelt egy lehetséges megoldást, amely nem meglepő módon egy képernyőt jelent a kezelőszerv közepén. Közleményükben kiemelték, ez egy kezdetleges megoldás, a márkák ezt könnyedén továbbvihetik.

Kínában 13 millió forintról indul ez a hétüléses Volkswagen!

Hiába egy másik világnak készült, európai szemmel nézve is ismerős formák köszönnek vissza

Elméletben csak félig Volkswagen termék a Talagon, hiszen hivatalosan a FAW-VW égisze alatt készül, ez a vállalat pedig részben kínai kézben összpontosul. Ennek ellenére, nehéz nem észrevenni a rokonságot az európai modellekkel, de azoknál jóval nagyobb. A szabadidő-autó ugyanis 5,15 méter hosszú, 2,00 méter széles, 1,80 méter magas, a tengelytávja pedig 2,98 méter. Ezekkel az adottságokkal a MQB platformra épült modellek közül a második legnagyobb, csupán a Viloran kisbusz előzi meg.