Best WordPress Hosting
 

Ezt az autót az anyósülésről is irányíthatják

Egyelőre csak Észak-Amerikában fogják forgalmazni a Jeep Wagoneer S akkumulátoros elektromos szabadidőjárművet, de globális modellként emlegeti a márka, így előbb vagy utóbb Európába is eljuthat.

The post Ezt az autót az anyósülésről is irányíthatják first appeared on Vezess.

Összetolta a sort az M7-esen: Vajon mit csinált vezetés közben?

Továbbra is rengeteg balesetet okoznak a figyelmetlen sofőrök (Fotó: Facebook.com/MKIF Zrt. – Az ország útja)

Több okból is szinte hihetetlen a felvétel, amit az MKIF Zrt. tett közzé a Facebook oldalán. Egyrészről egy Mini Cooper akkora lendülettel érkezett bele egy középkategóriás kombiba az M7-esen, hogy a jóval nagyobb járművet konkrétan billiárdgolyó-szerűen lökte arrébb az autópálya másik sávjába. Másrészről, ha azt feltételezzük, hogy minden sofőr valóban az útra figyel, akkor érthetetlen, hogy miként történhet meg egy újabb ilyen baleset.

Nevet vált a Dachser

2024. június 1-től Dachser Hungary néven folytatja logisztikai tevékenységét a korábbi Liegl&Dachser cég. A névváltás egyéb változást nem jelent a vállalat életében, a European Logistics és Food Logistics területeket magába foglaló hazai Road Logistics, illetve az Air & Sea Logistics üzletág az évtizedek óta megszokott magas minőséggel folytatják a munkát továbbra is.

Olcsóbb villanyautó jön végre Magyarországra

Nyár végére várható itthon az új Citroën C3 illetve az ë-C3 érkezése. Az autó műszakilag és formailag is alapjaiban új autó, helyenként olcsó megoldásokkal, de üdítően jól használható és vidám belső térrel. A Fertő-tónál vezettük a negyedik generációs Citroën ë-C3-at és a C3-at.

The post Olcsóbb villanyautó jön végre Magyarországra first appeared on Vezess.