Best WordPress Hosting
 

Leclerc végre nyert, az F1 elköszönhet Monacótól

A Vezess Csapatrádió idei kilencedik adásában a Monacói Nagydíjon látottakkal foglalkoztunk. A ferraris Charles Leclerc személyében népszerű győzelmet ünnepelhet a sportág és közönsége több szempontból is, de ezen túlmenően nem nehéz belátni, hogy a városállamban nemigen látunk már jó futamokat.

The post Leclerc végre nyert, az F1 elköszönhet Monacótól first appeared on Vezess.

Nagyot mehet itthon az új hibrid Toyota

Alig látni a modellfrissítést, mert a Toyota keveset módosított a még csak hároméves Yaris Cross külsején, technikája azonban sokkal többet változott, mint a design. Az erősebb hibridhajtással bemutatott autóból az új, kicsit sportosabb modellt is vezettük.

The post Nagyot mehet itthon az új hibrid Toyota first appeared on Vezess.

Lánybúcsúk álomautója lehetne ez a Nissan furgon

Ennyi izgalmat senki nem várt egy Nissan Townstartól

Szokatlan tanulmányautót rakott össze a Nissan az Egyesült Királyságban: a haszongépjárművekből eleve ritkán készül koncepcióautó, de ha mégis, az biztos nem ennyire szórakoztató. A nagy izgalomfaktorral nem vádolható Townstar furgont sikerült úgy feldobniuk, hogy az még azok kedvét is meghozza az énekléshez, akik máskor talán sosem fakadnának dalra. A karaokebárok hangulatát ültették négy kerékre, egyúttal azt is bebizonyították, hogy a Townstar egy végletekig variálható haszongépjármű.

Nem halad a céges pályázatok feldolgozása, érintett vagy?

Keressük azokat a pályázókat, akik már beadták a záró elszámolást, esetleg a kifizetést is megkapták.

A teljes anyag Nem halad a céges pályázatok feldolgozása, érintett vagy? címen a Villanyautósok oldalon olvasható. A szerző további írásai: Szűcs Gábor.

A fejletlen töltési infrastruktúra lassítja az autóipar elektromos átállását

Sikeres évet zárt a MAGE és a hazai járműipar. Az elmúlt évben a MAGE intenzíven tartotta a kapcsolatot az Európai Autógyártók Szövetségével (ACEA). Ma már az európai szövetséggel egyetértésben az a vélemény, hogy az autóipari vállalatok dekarbonizációs elkötelezettsége mellett, minden tagországi szövetségnek lobbiznia kell, hogy kormányaik támogassák az átállást segítő feltételek biztosítását az EU-ban. A szén-dioxid-kibocsátás csökkentésére vonatkozó elvárások teljesítéséhez szükség van egy európai szintű egységes töltési infrastruktúra kiépítésére.