Best WordPress Hosting
 

A BMW vásárolhatta meg az első európai Tesla Cybertruck modellt?

via e-cars.hu => eredeti post link

Felkerült az internetre néhány fénykép egy nagy, és feltűnő háromszög alakú járműről Münchenben, a BMW Kutatási és Innovációs Központja közelében. A tréleren szállított, letakart valamiről egyből megmondható, hogy az bizony egy Tesla Cybertruck. De mit keres a BMW központja közelében? Csupán véletlenül vitték arra? Vagy a BMW-t hajtja a kíváncsiság, hogy milyen technológiai újításokat rejt a Tesla pickupja?

Most, hogy a Tesla meglehetősen szép mennyiségben tudja gyártani a Cybertruck-ot, nem újdonság egy-egy modell közúti megjelenése. Különösen Kaliforniában és Texasban, ahol a legtöbb modellt adják át az újdonsült tulajdonosainak. Viszont az öreg kontinensen meglehetősen ritka látványt nyújt a Cybertruck, főleg azért, mert európai megjelenése még mindig kétséges.

Éppen ezért is tűnhetett fel a fotó készítőjének, mikor a Cybertruck jellegzetes kontúrjait megpillantotta egy tréleren, letakart állapotában. A képeket a Nextmove, egy német elektromos autókölcsönző cég tette közzé YouTube csatornáján (27:36-tól):