Best WordPress Hosting
 

Vizsgálódáshalmok: Hamilton és az emelő, Cunoda és a csúnya beszéd, Verstappen és a lassúhajtás

Az Osztrák Nagydíj időmérő edzése azon fajták közül való, amely után nem a vasárnapi küzdelem előrelátható izgalmai, hanem az FIA vizsgálódásai generálják a fő beszédtémát. Az ügyek pedig ezúttal felettébb változatosak. 

A hír Vizsgálódáshalmok: Hamilton és az emelő, Cunoda és a csúnya beszéd, Verstappen és a lassúhajtás először Racingline.hu jelent meg.

Piastri kiakadt, a McLaren óvott: hiába a kavicságy, így is elvették a körét

Oscar Piastri a harmadik leggyorsabb időt érte el az Osztrák Nagydíj időmérőjén, de mégis csak a 7. helyről rajtolhat, miután az idén már ritkaságnak számító pályahatár-probléma áldozata lett. 

A hír Piastri kiakadt, a McLaren óvott: hiába a kavicságy, így is elvették a körét először Racingline.hu jelent meg.

Hamilton: Távolabb kerültünk a győzelemtől

Pesszimista hangvételben nyilatkozott Lewis Hamilton a Forma-1-es Osztrák Nagydíj időmérője után. A hétszeres világbajnok egyre kisebb esélyt lát arra, hogy futamgyőzelemmel búcsúzzon a Mercedestől.

The post Hamilton: Távolabb kerültünk a győzelemtől first appeared on Vezess.

Van értelme ezer lóerőig húzni egy Toyota Yarist?

Két évvel ezelőtt is készült egy 1000 lóerős Yaris, csak ott nem az 1,6-ost, hanem egy hathengeres Supra motort húztak fel

Utcai szörnyecskéből vérszomjas vadállattá változott az ausztrál LamSpeed Racing által kezelésbe vett GR Yaris. A komplett versenyautókat építő műhely ezzel az átépítéssel állítólag világelső, sosem készült még ilyen erős gyári motorral szerelt változat a jelenlegi nemzedékből.

F1: Verstappen rossz hírt közölt a riválisokkal

A Forma-1-es Osztrák Nagydíj időmérője után Max Verstappen bevallotta, változtattak az autón, ami így sokkal jobb lett. A leggyorsabbak nyilatkozatai.

The post F1: Verstappen rossz hírt közölt a riválisokkal first appeared on Vezess.