Best WordPress Hosting
 

Norris elvesztett egy pár cipőt a tűzben, a vasárnapjára is kihatással lesznek a történtek

Lando Norris úgy szerzett rajtelsőséget a Spanyol Nagydíjra, hogy pár órával korábban még komoly ijedtség zavarta meg a McLarent, amikor kigyulladt a csapat motorhome-ja a paddockban. A brit szerint nem kizárt, hogy a vasárnapi felkészülését is megzavarja a szobájának hiánya.

A hír Norris elvesztett egy pár cipőt a tűzben, a vasárnapjára is kihatással lesznek a történtek először Racingline.hu jelent meg.

F1: Nem tudják az Alpine-nál, mitől gyorsak

A Forma-1-es Spanyol Nagydíj időmérőjén kiválóan teljesítő Pierre Gasly szerint rejtély az év elején még sereghajtó Alpine számára, mi miatt táltosodtak meg ennyire a barcelonai hétvégén.

The post F1: Nem tudják az Alpine-nál, mitől gyorsak first appeared on Vezess.

Átesett a GT Open tűzkeresztségén Nagy Dániel, de nem hiba nélkül

Új kihívást vállalt a Zengő Motorsport és Nagy Dániel azáltal, hogy beneveztek a Hungaroringre látogató GT Open hétvégéjére. A magyar versenyző a 18. helyen ért célba a szombati versenyen, de büntetést kapott.

A hír Átesett a GT Open tűzkeresztségén Nagy Dániel, de nem hiba nélkül először Racingline.hu jelent meg.

Beragadt egy kisgyerek a lemerült Teslába

Az elmúlt hetekben újabb aggasztó Tesla-probléma került a felszínre. Mostanában már nem először fordul elő, hogy nem lehet bejutni a márka autóiba, ha lemerülnek.

The post Beragadt egy kisgyerek a lemerült Teslába first appeared on Vezess.

Russell: Ha tízszer lefutjuk a versenyt, kilencszer ugyanaz lesz az eredmény

A Mercedes pilótái elégedetten nyugtázzák, hogy elhozták a második rajtsort a Spanyol Nagydíj időmérőjén, s igyekeznek majd nyomást gyakorolni Lando Norrisra és Max Verstappenre.

A hír Russell: Ha tízszer lefutjuk a versenyt, kilencszer ugyanaz lesz az eredmény először Racingline.hu jelent meg.

Porsche Approved – használt Porsche megnyugtató garanciával

Akár újszerű állapotú használt Porschék is megvásárolhatók

Nem véletlen, hogy az ikonikus Porsche modellek értéktartása is kiemelkedő. Egy feltétellel: a tökéletes műszaki állapot esszenciális, amelynek alapfeltételét az előírt karbantartások megfelelő elvégzése adja meg. Ha ez teljesül, akkor mindig számíthat kedvencére, amely lenyűgöző tulajdonságai mellett szüntelen kitartásával is magával ragadja majd Önt. Ezt, valamint a birtoklás teljes nyugalmát adja meg a Porsche Approved garancia.

F1: Verstappenen még Pérez sem segített

Elmondása szerint tökéletes körrel került a pole-pozícióba a Forma-1-es Spanyol Nagydíjra Lando Norris, de Max Verstappenék sem csalódottak. A leggyorsabbak nyilatkozatai.

The post F1: Verstappenen még Pérez sem segített first appeared on Vezess.