Best WordPress Hosting
 

Ezt a Jeepet mindenki meg fogja nézni!

Fényárba borult a Jeep a Wagoneer S frontrésze

A Jeep háza táján nem ez az első villanyos modell, hiszen az Avengerből is létezik tisztán elektromos, viszont az csak Európában kapható, illetve belsőégésű motorral kínált alternatíva is létezik belőle. A modern kori Wagoneer S viszont kizárólag emissziómentes hajtáslánccal lesz elérhető, ráadásul nem csak az öreg kontinensen, hanem világszerte.

Megfázásnak gondolták a bordatörést, kidőlt az év legfoglalkoztatottabb női versenyzője

Fokozott figyelem övezi idén az autósportban a francia Doriane Pint, aki viszont most néhány hétre kénytelen szüneteltetni a versenyzést, emiatt pedig a Le Mans-i 24 órásról is lemarad.

A hír Megfázásnak gondolták a bordatörést, kidőlt az év legfoglalkoztatottabb női versenyzője először Racingline.hu jelent meg.

Az MI-fejhallgató, ami lehetővé teszi, hogy egyetlen embert halljon a tömegben

A mérnökök olyan mesterségesintelligencia-rendszert fejlesztettek ki, amely lehetővé teszi, hogy a fejhallgatót viselő személy három-öt másodpercig nézze a beszélő személyt, hogy „befogadja” őt. A rendszer ezután csak a befogadott beszélő hangját játssza le valós időben, még akkor is, ha a pár zajos környezetben mozog.

Minden, amit tudni érdemes az új európai kibervédelmi irányelvről

Az Európai Unió a digitalizáció korában egyre nagyobb hangsúlyt fektet a kiberbiztonságra. Ennek egyik legfrissebb eredménye az új kibervédelmi irányelv, a NIS2 (Network and Information Security Directive 2), amely az eredeti NIS irányelv továbbfejlesztése. A NIS2 célja, hogy megerősítse az EU kiberbiztonsági ellenálló képességét és egységesebbé tegye a tagállamok közötti együttműködést.