Best WordPress Hosting
 

Így néz ki szűk két hónappal az F1-es futam előtt a Hungaroring!

Bármily hihetetlen szűk két hónap múlva ide költözik be az F1 mezőnye (fotó: Hungaroring média)

Majdnem éppen egy éve mutatta be a Hungaroring a látványterveket a felújításra vonatkozóan, a tavalyi futam után pedig meg is kezdődött a kivitelezés. A főlelátó mögött egy új rendezvénytér létesül, ennek kialakításához 30-50 ezer köbméternyi földet mozgattak meg, és a kitermelt anyagot az új boxépület alapozásánál használták fel. Ez ahogyan a képeken is látszik már majdnem elkészült, az idei futamon használatba is vehetik a csapatok. Csakúgy mint a célegyenes alatt kialakított két új alagutat: az egyik a közönségforgalmat szolgálja majd ki, míg a másik a paddock és a főlelátó között biztosít átjárást a VIP vendégek és szolgálati személyzet számára.

Nem a Toyotáé a világ legjobb villanyautója

Egyetlen márkának sincs annyi tapasztalata elektromos hajtással szériautókban, mint a hibridet 1997 óta, hidrogénes villanyautót tíz éve gyártó Toyotának. A BZ4X-től, az első akkumulátoros elektromos modelltől sem középszerűséget várunk.

The post Nem a Toyotáé a világ legjobb villanyautója first appeared on Vezess.

Vasseur szerint Hamilton és Leclerc máris megkezdték a mézesheteket

A Ferrari csapatfőnöke szerint Lewis Hamilton főként apró, de fontos részletekben fog tudni segíteni az istállónak a fejlődésben 2025-től.

A hír Vasseur szerint Hamilton és Leclerc máris megkezdték a mézesheteket először Racingline.hu jelent meg.

Egy rossz váltás 15 milliójába került

Nagyot hibázott a sofőr, aminek következtében egyetlen pillanat alatt adta meg magát a Toyota Corolla sportos kivitele. A javításért annyit kérnének, amiből már új autót lehetne venni.

The post Egy rossz váltás 15 milliójába került first appeared on Vezess.