Best WordPress Hosting
 

A modern sofőrök harmadik szeme

Újdonságok A piacra kerülő új autó kamera modellek egyre fejlettebb képalkotó technológiákkal rendelkeznek. A felbontás és a látószög növekedése lehetővé teszi, hogy részletesebb képet kapjunk a közlekedési helyzetekről. Az AI támogatású funkciók, mint például az automatikus baleset észlelés és mozgásérzékelés, tovább növelik a vezetési élmény biztonságát és kényelmét. Tesztek és vélemények Tesztjeink során különböző autókamerákat […]

F1: Az FIA is segített győzni Norrisnak

A Vezess Csapatrádió idei hetedik adásában a Miami Nagydíjon látottakkal foglalkozunk. Tarts velünk élő, interaktív műsorunkban!

The post F1: Az FIA is segített győzni Norrisnak first appeared on Vezess.

Felháborító közlekedési helyzeteket fülelt te a rendőrségi drón

Elég sok problémát találni a fenti közlekedési szituációval: hova a sietség, illetve ami még fontosabb: mit keres ott az a busz? (Fotó: Youtube.com/PoliceHungary)

A Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság munkatársai folyamatosan közlekedési akciókat tartanak az utakon a szabályszegő sofőrök kiszűrése érdekében. Munkájukat sokszor drón is segíti. Az elmúlt napokban a Veszprémben tartott ellenőrzések alkalmával is számos jogsértő járművezetőt kaptak lencsevégre a drónnal, akik a fényjelző készülék egyértelmű tilos jelzése ellenére behajtottak egy olyan kereszteződésbe, ahonnan később nem tudtak időben kihajtani és ezzel feltartották a forgalmat. A szabályszegőket a rendőrök minden esetben megállították és intézkedtek velük szemben. Az esetről készült videót alább tekinthetitek meg.

A Mewa Csoport átvette a Mikroclean céget

A családi tulajdonban lévő német Mewa vállalatcsoport folytatja expanzióját. Február 29. óta százszázalékos leányvállalatként immár a – Magyarországon elsősorban teljes körű ipari törlőkendő-szolgáltatásáról ismert – Mewa Csoporthoz tartozik a Mikroclean GmbH, az ipari tisztaterek (cleanroomok) takarítására specializálódott német vállalkozás is.

Vetkőzve menekült egy autós a rendőrök elől Dunaújvárosban

Nagyon bizarr autós üldözésben volt része a rendőröknek Dunaújvárosban, amikor a szabálytalan autós elkezdte az összes ruháját kidobálni az ablakon, menekülés közben.

The post Vetkőzve menekült egy autós a rendőrök elől Dunaújvárosban first appeared on Vezess.