Best WordPress Hosting
 

Újabb nagymennyiségű elektromos autótól szabadul a Hertz

via e-cars.hu => eredeti post link

Újabb nagymennyiségű, a korábban tervezettnél 10 000 darabbal többet, vagyis 30 000 már megvett elektromos autótól szabadul a Herzt idén.

Napjainkban azért még vannak olyan hátrányai az elektromos autóknak, melyeket a hétköznapi vásárló és használó nem feltétlenül érez meg. Más a helyzet persze, ha éppen megtörténik a baj, és mondjuk összetörik az autó. Jobb esetben gyorsan megy a javítás, de sajnos ma még az a jellemző, hogy a javításra várni kell, aminek elsősorban nem a szervizek vélt kényelmessége az oka, hanem az alkatrészek lassú megérkezése.

Nyilván senki sem akar olyan helyzetbe kerülni, hogy várnia kelljen a javítások elkészülésére, ám mondjuk egy autókölcsönző esetében hatványozottan jelentkezik a probléma. Révén hogy a megtört autó addig sem tud bevételt termelni, miközben mondjuk még az ára is jobban csökken a különböző akciózások révén, mint azt azzal számolni lehetett volna. Sajnos ez vezetett odáig, hogy végül a Hertz, ami a világ egyik legnagyobb autókölcsönző vállalata, leállította az elektromos autók beszerzését. A helyzet pedig ma már ott tart, hogy el is adják ezeket az autókat.