Best WordPress Hosting
 

Meglepően jó áron debütált a BYD legújabb elektromos autója idehaza

via e-cars.hu => eredeti post link

A BYD, az új energiákkal hajtott járművek globális vezető gyártója új modellel bővítette európai modellkínálatát. A tisztán elektromos hajtású BYD SEAL U sokoldalú, jövőbe mutató, középkategóriás SUV, amelynek típusnevében az U, az angol “Utility” (hasznosság) szóból származik. A SEAL U ennek megfelelően praktikus és kényelmes családi autó, látványos formavilággal, magas szintű és értékes szolgáltatásokkal, valamint gazdag alapfelszereltséggel. 

A SEAL és a DOLPHIN után a SEAL U a BYD vizek esztétikájából ihletet merítő Óceán-sorozatának immár harmadik tagja. A megjelenés karakterisztikus eleme az orr íves vonalakkal megrajzolt X-formája. Az U vonalú fényszórók a motorháztetőbe simulnak, így alakul ki az Óceán-sorozatra jellemző jellegzetes orrkép. A lámpatestek kettős optikája szintén a high-tech megjelenés fontos és hangsúlyos formaeleme.

Az áramvonalas, kiegyensúlyozott forma- és felületarányokkal operáló megjelenés az oldalakon is folytatódik; az erős felső övvonal a fényszóróktól egészen a hátsó lámpákig húzódik.