Best WordPress Hosting
 

613 kilométer hatótávval érkezett meg az elektromos Porsche Macan

via e-cars.hu => eredeti post link

A Macan a Porsche történetének egyik legsikeresebb modellje, 2014-es bevezetése óta 800 000 darabot adtak el belőle. Ennek megfelelően a Porsche is először óvatosan nyúlt a típushoz, de végül a német vállalat is arra a megállapításra jutott, hogy bedobják egyik legnépszerűbb modelljüket az elektromos átállásra.

2019 óta érkeznek a hírek az elektromos Macan létezéséről és tervezéséről, szóval elmondható, hogy itt volt az ideje előrukkolni a kész modellel. A hivatalos sajtóanyagot látva sok leendő vásárlónak ülhet ki mosoly az arcára, hiszen bő 5 év után itt a hivatalos premier. Bemutatkozott a tisztán elektromos Porsche Macan.

A Porsche Macan elektromos változatának nincs semmilyen utalása az elektromos meghajtásra, így jó eséllyel jelenthető ki, hogy a belsőégésű modellek forgalmazása hamarosan megszűnhet, és a korábbi terveknek megfelelően a Macan csak elektromos meghajtással lesz kapható. „A bestsellerünk elektromos lesz” – mondta Oliver Blume, a Porsche főnöke a szingapúri premieren. A félreértések elkerülése végett azonban a konfigurátorban egyelőre odabiggyesztették az Electric utótagot.