Best WordPress Hosting
 

Russell: Miért ne verhetnénk meg Verstappent?

Abban bízik a Forma-1-es Kanadai Nagydíjon pole-pozíciós George Russell, hogy az időmérős sikere valaminek a kezdetét jelenti a Mercedesnél – ennek jegyében vasárnap is legyőzné Max Verstappent. A leggyorsabbak nyilatkozatai.

The post Russell: Miért ne verhetnénk meg Verstappent? first appeared on Vezess.

Elképesztő, 27 éve nem történt olyan a Forma–1-ben, mint ami a kanadai időmérőn

A sportág történetében is mindössze másodszor esett meg ez, aminek most George Russell örülhet, miközben a Ferrarik betliztek Montrealban.

A hír Elképesztő, 27 éve nem történt olyan a Forma–1-ben, mint ami a kanadai időmérőn először Racingline.hu jelent meg.

Nyomásgyakorlás: csak egyik versenyzőjével hosszabbított kiscsapatában a Red Bull

Az RB bejelentette, hogy a 2025-ös szezonra is megtartja japán versenyzőjét, Cunoda Jukit. A másik ülés sorsát azonban még nyitva hagyták, ami üzenetértékű Daniel Ricciardo számára: meggyőzőbb teljesítményt várnak tőle.

A hír Nyomásgyakorlás: csak egyik versenyzőjével hosszabbított kiscsapatában a Red Bull először Racingline.hu jelent meg.

Bevált a Mercedes új első szárnya? Hamilton nagy előnnyel az élen a száraz edzésen

A Kanadai Nagydíj hétvégéjének első száraz szabadedzésén a Mercedes diktálta a tempót, Lewis Hamilton jelentősnek mondható előnnyel végzett az élen Max Verstappen előtt. A 60 perc során a Bajnokok Fala sem maradt érintetlen.

A hír Bevált a Mercedes új első szárnya? Hamilton nagy előnnyel az élen a száraz edzésen először Racingline.hu jelent meg.