Best WordPress Hosting
 

Leclerc belökte főnökét a tengerbe, majd utánaugrott – videók és galéria a Ferrari ünnepléséről

A kicsapongó és fennhájazó ünneplés nem a Ferrari sajátja, de ha egy futam és forgatókönyv van, amikor ezt megengedhetik maguknak és jól is áll nekik, hát az mindenképpen a Charles Leclerc által megnyert Monacói Nagydíj.

A hír Leclerc belökte főnökét a tengerbe, majd utánaugrott – videók és galéria a Ferrari ünnepléséről először Racingline.hu jelent meg.

Ellopta az új tesztautót, a rendőrök elől ugrott le a hídról

Autólopásba torkollott egy tesztvezetés az Egyesült Államokban: az akciófilmekbe illő hajsza végén már a vízbe ugorva menekült a tolvaj.

The post Ellopta az új tesztautót, a rendőrök elől ugrott le a hídról first appeared on Vezess.

„Ennek következményei lesznek” – vajon padra ültetheti a csapattársának hajtó Ocont az Alpine?

Méretes csapaton belüli balhé látszik kialakulni annak nyomán, hogy Esteban Ocon balul sikerült előzési manőverbe bocsátkozott Pierre Gasly ellen a Monacói Nagydíj első körében.

A hír „Ennek következményei lesznek” – vajon padra ültetheti a csapattársának hajtó Ocont az Alpine? először Racingline.hu jelent meg.

Tökéletes hétvégével kezdte az évet Kiss Norbert

Címvédőhöz méltó módon indult Kiss Norbert számára a kamion-Eb 2024-es szezonja. Mind a négy futamot behúzta az olaszországi nyitányon.

The post Tökéletes hétvégével kezdte az évet Kiss Norbert first appeared on Vezess.

Leclerc már a verseny közben elsírta magát, amikor az apjára gondolt

Rendkívül népszerű és temérdek érzelmet felszabadító győzelmet aratott Charles Leclerc a Monacói Nagydíjon, amivel valóra váltotta a gyerekkorában apjával közösen dédelgetett álmukat.

A hír Leclerc már a verseny közben elsírta magát, amikor az apjára gondolt először Racingline.hu jelent meg.