Best WordPress Hosting
 

Mercedes-Benz EQE 300 – a svájci túra

via e-cars.hu => eredeti post link

A legutolsó Mercedes-Benz EQE 300 írásomban említettem, hogy augusztusban meglátogattuk a barátainkat Svájcban. Naná, hogy az elektromos EQE-vel mentünk, hisz furdalt a kíváncsiság, hogy hosszútávon milyen a legtakarékosabb, tisztán elektromos EQE. Milyen lesz vele utazni, hányszor kell megállni tölteni, hogy veszi a töltést… de már most elárulom, hogy nem a töltőhálózat vagy az EQE a szűk keresztmetszet egy ilyen utazásnál, hanem mi magunk, emberek.

Mindezt Te is kipróbálhatod! Csak néhány egyszerű kérdésre kell helyesen válaszolnod a cikkünk végén található kérdőívben és a Pappas Auto Magyarország jóvoltából kisorsolunk egy Mercedes-Benz EQE modellt január egyik hétvégéjére.

Az utat nem terveztük, éppen az indulás előtti néhány napban gondolkodtunk el azon, hogy milyen jó lenne egyet kirándulni. Így az ABRP-t sem hívtam segítségül, sőt egyik töltőalkalmazást sem állítottam be az útra. Jobban belegondolva, azokat már nem is használom mióta a hű társam egy Mercedes a mindennapokban. Az indulás előtt a csomagok összekészülésével ment el a legtöbb idő, ugyanis azt sem tudtuk, hogy meddig maradunk Svájcban. Egy fontos dolgot azonban vittem magammal, a Mercedes Me Charge kártyát. De ha nem vittem volna, akkor sem lett volna semmi gond. Később elmondom, hogy miért.