Best WordPress Hosting
 

Utoljára Hamilton bukott le azzal, ami miatt most kizártak egy csapatot az időmérőről

Nico Hülkenberg és Kevin Magnussen egyaránt a bokszutcából lesz kénytelen elrajtolni a Monacói Nagydíjon, miután a Haas elfelejtett szólni a szerelőinek az új hátsó szárny beállításairól.

A hír Utoljára Hamilton bukott le azzal, ami miatt most kizártak egy csapatot az időmérőről először Racingline.hu jelent meg.

Verstappen az egész időmérő alatt ugrált, de nem örömében

A Red Bull úgy viselkedik Monacóban, mint egy felfüggesztés nélküli gokart, mondja Max Verstappen, aki szerint a csapat az elmúlt két évben is szenvedett már ettől a problémától, ám akkor a tempófölényük ezt még elrejtette.

A hír Verstappen az egész időmérő alatt ugrált, de nem örömében először Racingline.hu jelent meg.

Hamilton megdöbbentő kijelentése: Idén már nem hinném, hogy legyőzöm George-ot az időmérőn

Felettébb szokatlan nyilatkozatot adott Lewis Hamilton a számára 7. hellyel végződő monacói időmérő után. Bár a hétvégére George Russell kapta a Mercedes fejlesztését, de a hétszeres bajnok ettől függetlenül is azt mondja, „valami hiányzik”.

A hír Hamilton megdöbbentő kijelentése: Idén már nem hinném, hogy legyőzöm George-ot az időmérőn először Racingline.hu jelent meg.

F1: „Katasztrófa” Péreznél, el is engedte a futamot

Messze az idei legrosszabb időmérőjén van túl Sergio Pérez, aki nem kis meglepetésre már a Q1-ben kiesett. Az esélytelenek nyugalmával várja a Forma-1-es Monacói Nagydíj a Red Bull mexikóija.

The post F1: „Katasztrófa” Péreznél, el is engedte a futamot first appeared on Vezess.