Best WordPress Hosting
 

Most ugrik a majom a vízbe? Újabb széria könnyítette meg a vezetést a nők miatt

A hétvégén startol a Formula Regional Európa-bajnokság szezonja, a sorozat pedig idénre könnyebbé tette az autók vezethetőségét, hogy három női versenyzője könnyebben boldoguljon.

A hír Most ugrik a majom a vízbe? Újabb széria könnyítette meg a vezetést a nők miatt először Racingline.hu jelent meg.

Kínában is szárnyal a BMW

Kicsivel több mint 1 év alatt gyártottak le 1 millió autót a kínai BMW gyárakban

Pénteken a kínai Senjang város Dadong kerületében található gyártósorról legördült a BMW kínai vállalatának hatmilliomodik autója. A konkrét példány egy szürke árnyalatban pompázó tisztán elektromos i5-ös. A BMW Brilliance Automotive (BBA) egyébként nemrég ünnepelt hasonló mérföldkövet, hiszen 15 hónappal ezelőtt, tavaly februárban még az ötmilliomodik legyártott modellnél jártak.

Videó: Rendőrök előtt pofátlankodott, jött is a büntetés

A kanyarodósávban előzte a civil rendőrautót, hamar utánaeredtek és számonkérték a manővert (fotó: Police.hu)

Ezúttal Salgótarján városközpontjában füleltek le a rendőrök egy türelmetlen BMW-st, aki a balra kanyarodó sávban előzött több autót is, majd a záróvonallal mit sem törődve bevágott a szabályosan közlekedő jármű elé. A Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának felvétele alapján a kielőzött kocsik között egy fekete civil jellegű rendőrautó is közlekedett, a benne ülő járőrök pedig azonnal intézkedés alá vonták a BMW vezetőjét, aki 13 ezer forintos pénzbírságot és kettő előéleti pontot kapott a manőverért.