Retro Mobil

www.retromobil.hu


  Lenny Shiller garázsa
  Teljesen szokványos történet. A 73 éves Lenny Shiller New Yorkban, a Douglas Street 304 alatt bérel raktárt, ahol viszont... A Lenny Shiller garázsa bejegyzés először a Retro Mobil jelent meg.

  Kapható a decemberi Retro Mobil!
  A főbb témák: Range Rover V8, veterán Peugeot-k és a sochaux-i múzeum, Alfa Romeo 33, speciális ZIL 131 tűzoltó, MZ Trophy, a Wikow és a Mulliner története, az OT rendszám visszaadásának buktatói, Csepel D710, áramfejlesztő a Hondától. A Kapható a decemberi Retro Mobil! bejegyzés először a Retro Mobil jelent meg.

  Megvan a nyertes!
  Gazdára talált a Legendás Autók című könyv. A Retro Mobil játékán Molnár Dávid nyert! Gratulálunk! A Megvan a nyertes! bejegyzés először a Retro Mobil jelent meg.

  Porsche CVTS nyomkövető
  Veterán autó is védhető modern eszközzel a tolvajok ellen? A Porsche szerint nem esélytelen a dolog, ezért 2018-tól már konkrét eszközt is kínálnak ennek érdekében. A Porsche CVTS nyomkövető bejegyzés először a Retro Mobil jelent meg.

  Octane Awards 2017
  Rendkívül változatos az idei felhozatal, a díjra esélyes veteránok között még egy Forma 1-es gép is feltűnt: Nigel Mansell 1992-es világbajnok Williams autója. A Octane Awards 2017 bejegyzés először a Retro Mobil jelent meg.

  Magyar Unimog: Csepel Unicar
  Ilyen is volt egykor: többfunkciós, hazai fejlesztésű útkarbantartó jármű Csepel D-750 alapon. A Magyar Unimog: Csepel Unicar bejegyzés először a Retro Mobil jelent meg.

  Kapható a novemberi Retro Mobil!
  A főbb témák: 70 éves az első Ferrari, Wartburg 311, Ikarus 350.02, Jawa 50 Mustang, 100 éves a Lincoln, Felújítás: homokszórás házilag, Mazda Classic Museum. A Kapható a novemberi Retro Mobil! bejegyzés először a Retro Mobil jelent meg.

  Győri veterán börze
  Október 23-án délelőtt, veteránjármű kiállítás és börze lesz Győrben, a helyszín az Etopark parkolója. Az árusítás ingyenes! A Győri veterán börze bejegyzés először a Retro Mobil jelent meg.

  Veterános esték mindenkinek
  Akiket érdekelnek a veteránozással kapcsolatos mélyebb témák, azoknak ajánljuk az Óbudai Egyetem ingyenes előadásait. A Veterános esték mindenkinek bejegyzés először a Retro Mobil jelent meg.

  A legnépszerűbb 007-es autók
  Egy brit online magazin megszavaztatta olvasóival, hogy szerintük melyik a legmenőbb, legkarakteresebb filmes autó, amivel James Bond valaha is közlekedett. A A legnépszerűbb 007-es autók bejegyzés először a Retro Mobil jelent meg.