Retro Mobil

www.retromobil.hu


  Megjelent a júniusi Retro Mobil!
  A főbb témák: Alfetta GT, ötven éves a Jaguar XJ és az NSU Ro 80, Aro 10.4, a ZIL története, Citroen 2CV, Scania Vabis személyautók, tornyszilent gyártás, Dinky Toys modellek, Phill Hill élete. A Megjelent a júniusi Retro Mobil! bejegyzés először a Retro Mobil jelent meg.

  Eladó a den Hartogh-gyűjtemény
  Ritka értékesítésre kapott felkérést a Bonhams aukciós ház: most júniusban a hollandiai Den Hartogh Museum 200 darabos, Ford és Lincoln modellekből álló gyűjteménye kerül kalapács alá. A Eladó a den Hartogh-gyűjtemény bejegyzés először a Retro Mobil jelent meg.

  Ferrari 625 Targa Florio Spider
  Az év egyik legnagyobb veterános adásvétele lehet a néhai brit sztárpilóta versenyautója - a Ferrari csak három ilyen autót gyártott! A Ferrari 625 Targa Florio Spider bejegyzés először a Retro Mobil jelent meg.

  Ötven éves az NSU Ro 80
  Fél évszázada, hogy az NSU nagy szedánja győzött az Év autója 1968 választáson, de ez messze nem volt garancia a piaci sikerre... A Ötven éves az NSU Ro 80 bejegyzés először a Retro Mobil jelent meg.

  Megjelent a májusi Retro Mobil!
  A főbb témák: Lada 2107, Mávaut-Ikarus emeletes busz, Renault R20, Austro-Fiat történet, emlékezés Drapál Jánosra, a szocialista veteránok piaca, Fiat motorok tuningolása. A Megjelent a májusi Retro Mobil! bejegyzés először a Retro Mobil jelent meg.

  MW Motors Luka EV
  A cseh MW Motors kétüléses retró gépe a Luka EV, amely elektromos hajtású. A teljesítmény nem kiemelkedő, de a hangulathoz nem kell több. A MW Motors Luka EV bejegyzés először a Retro Mobil jelent meg.

  Pirelli Stelvio Corsa
  A Pirelli többféle, klasszikus autóhoz való gumiabroncsot kínál a Collezione sorozatán belül, de most előállt valami igazán különlegessel... A Pirelli Stelvio Corsa bejegyzés először a Retro Mobil jelent meg.

  Renault Étoile Filante
  Az 1950-es években többen próbálkoztak gázturbinás autókkal, tucatnyi kísérleti jármű is készültk, mert sokan hitték, hogy ez lesz majd a közeljövő, de tévedtek. A Renault Étoile Filante bejegyzés először a Retro Mobil jelent meg.

  Kapható az áprilisi Retro Mobil!
  A főbb témák: Wartburg 353 S, Ikarus 553, Citroen B2 Torpedo, tavaszi karbantartás, brit gőzbuszok, Mávaut-történet képekben, az Abott műhely autói. A Kapható az áprilisi Retro Mobil! bejegyzés először a Retro Mobil jelent meg.

  Ötven éves a Jaguar XJ
  A britek szolidan ünnepelnek, de van nagy dobásuk is: a gyári Classic részleg Nicko McBrain, az Iron Maiden zenekar Jaguar-rajongó dobosa számára épített különleges XJ-t. A Ötven éves a Jaguar XJ bejegyzés először a Retro Mobil jelent meg.