Retro Mobil

www.retromobil.hu


  Megjelent a májusi Retro Mobil!
  A főbb témák: Lada 2107, Mávaut-Ikarus emeletes busz, Renault R20, Austro-Fiat történet, emlékezés Drapál Jánosra, a szocialista veteránok piaca, Fiat motorok tuningolása. A Megjelent a májusi Retro Mobil! bejegyzés először a Retro Mobil jelent meg.

  MW Motors Luka EV
  A cseh MW Motors kétüléses retró gépe a Luka EV, amely elektromos hajtású. A teljesítmény nem kiemelkedő, de a hangulathoz nem kell több. A MW Motors Luka EV bejegyzés először a Retro Mobil jelent meg.

  Pirelli Stelvio Corsa
  A Pirelli többféle, klasszikus autóhoz való gumiabroncsot kínál a Collezione sorozatán belül, de most előállt valami igazán különlegessel... A Pirelli Stelvio Corsa bejegyzés először a Retro Mobil jelent meg.

  Renault Étoile Filante
  Az 1950-es években többen próbálkoztak gázturbinás autókkal, tucatnyi kísérleti jármű is készültk, mert sokan hitték, hogy ez lesz majd a közeljövő, de tévedtek. A Renault Étoile Filante bejegyzés először a Retro Mobil jelent meg.

  Kapható az áprilisi Retro Mobil!
  A főbb témák: Wartburg 353 S, Ikarus 553, Citroen B2 Torpedo, tavaszi karbantartás, brit gőzbuszok, Mávaut-történet képekben, az Abott műhely autói. A Kapható az áprilisi Retro Mobil! bejegyzés először a Retro Mobil jelent meg.

  Ötven éves a Jaguar XJ
  A britek szolidan ünnepelnek, de van nagy dobásuk is: a gyári Classic részleg Nicko McBrain, az Iron Maiden zenekar Jaguar-rajongó dobosa számára épített különleges XJ-t. A Ötven éves a Jaguar XJ bejegyzés először a Retro Mobil jelent meg.

  Reloaded by Creators
  A Jaguar Land Roveréhez nagyon hasonló, gyári felújító műhelyt hozott létre a Fiat Chrysler Automobiles (FCA) csoport. Új autók gyártását is tervezik. A Reloaded by Creators bejegyzés először a Retro Mobil jelent meg.

  Ford Mustang Bullitt
  Az 1968-ban bemutatott mozifilm, a Bullitt autós jelenetében a főszereplő Steve McQueen a Mustangjával kerget egy Dodge Chargert. A Ford Mustang Bullitt bejegyzés először a Retro Mobil jelent meg.

  Megjelent a márciusi Retro Mobil!
  A főbb témák: Zastava 1100, Ikarus modellek, Wanderer G200, a Párizs-Dakar története, Sir Vival autók, egyedi átalakítás: Porsche 924 Rallye, aukciós hírek. A Megjelent a márciusi Retro Mobil! bejegyzés először a Retro Mobil jelent meg.

  Citroën CX 25 Concorde
  1985-ben, a Concorde repülőgép üzembeállításának tízedik évfordulójára (1986) az Air France tíz különleges autót rendelt a Citroëntől. A Citroën CX 25 Concorde bejegyzés először a Retro Mobil jelent meg.