Retro Mobil

www.retromobil.hu


  Megjelent a márciusi Retro Mobil!
  A főbb témák: Zastava 1100, Ikarus modellek, Wanderer G200, a Párizs-Dakar története, Sir Vival autók, egyedi átalakítás: Porsche 924 Rallye, aukciós hírek. A Megjelent a márciusi Retro Mobil! bejegyzés először a Retro Mobil jelent meg.

  Citroën CX 25 Concorde
  1985-ben, a Concorde repülőgép üzembeállításának tízedik évfordulójára (1986) az Air France tíz különleges autót rendelt a Citroëntől. A Citroën CX 25 Concorde bejegyzés először a Retro Mobil jelent meg.

  Wartburg 311 (1962)
  Kétütemű motorjával, kereszt laprugós futóművével a 311-es nyugati mércével már a megjelenésekor elavultnak számított, de nálunk, pláne az autóhiány utáni korszakban nagy szám volt. A Wartburg 311 (1962) bejegyzés először a Retro Mobil jelent meg.

  De Tomaso Pantera
  Igazi autó még nincs, a Project Panther csak virtuálisan létezik, de a gyártó már ebben az évben szeretné elkezdeni az összeszerelést. Sőt van merészebb terv is a tarsolyban... A De Tomaso Pantera bejegyzés először a Retro Mobil jelent meg.

  Kapható a februári Retro Mobil!
  A főbb témák: Skoda 110 L Rallye, Mávaut történelem képekben, Simson AWO 425T, 120 éves a Wartburg, Bulgaralpine - a bolgár csoda, kipufogók gyártása, Fiat 1500 Cabriolet. A Kapható a februári Retro Mobil! bejegyzés először a Retro Mobil jelent meg.

  Garázsok tűzbiztonsága
  Az 1920-as, 30-as években sokan nem törődtek a gépkocsik tűzbiztonságos javításával és tárolásával, gyakoriak voltak a katasztrófák. A Garázsok tűzbiztonsága bejegyzés először a Retro Mobil jelent meg.

  Citroën 2CV6 Special
  Hatalmas, az igazi autónak nyolcadára kicsinyített 2CV-t dobott piacra a Premium X. A részletesen kidolgozott modell egy használt autó áráért vehető meg, igaz, ezzel biztosan kevesebb gond adódik majd, mint egy bontószökevénnyel. A Citroën 2CV6 Special bejegyzés először a Retro Mobil jelent meg.

  A világ legdrágább veteránjai
  A brit Octane magazin összegyűjtötte az elmúlt években rekordösszegekért elkelt aukciós autókat. Nem meglepetés, hogy a Ferrari a legnépszerűbb gyűjtői márka, de akadtak más érdekességek is, mutatjuk. A A világ legdrágább veteránjai bejegyzés először a Retro Mobil jelent meg.

  Ez volt az év vétele?
  2017. december 6-án rendezték a London Olympia aukciót, ahol az egyik legérdekesebb tétel svájci eredetű volt - egy Monteverdi. A Ez volt az év vétele? bejegyzés először a Retro Mobil jelent meg.

  Concours d’Elegance Hampton Court Palace
  Eldőlt, hogy a 2012-ben alapított, a legnívósabb európai veteránautós eleganciaversenynek kikiáltott esemény helyszíne a Windsor kastély helyett 2021-ig a Hampton Court Palace lesz. A Concours d’Elegance Hampton Court Palace bejegyzés először a Retro Mobil jelent meg.