Az Autó

www.azauto.hu  Nyári szabadság autóval
  Indulás előtt mindig ellenőrizzük a guminyomást és az abroncsok állapotát. A megfelelő keménységűre pumpált abroncsok élettartama hosszabb, tapadásuk biztosabb, általuk az autó úttartása jobb, a fogyasztása pedig kisebb. Ráadásul a legjobb defekt megelőzési módszer, ha rendszeresen ellenőrizzük a nyomást, és ha már ott vagyunk, átnézzük, van-e rajtuk apróbb […]

  Szerényen nőtt az uniós autópiac
  Mérsékelten nőtt májusban a forgalomba helyezett új személygépkocsik száma az Európai Unióban - közölte az európai autógyártók szakmai képviselete. Az ACEA adatai szerint májusban 1 millió 398 ezer 913 új autót adtak el, ami 0,8 százalékos bővülés tavaly májushoz képest. A Szerényen nőtt az uniós autópiac bejegyzés először a Az Autó jelent meg.

  Új autógyárat épít Kecskeméten a Mercedes
  A Mercedes-Benz Cars megkezdi új autógyára építését Kecskeméten, a beruházás egymilliárd euróból, mintegy 320 milliárd forintból valósul meg és több mint 2500 új munkahelyet teremt. Az új gyárban 2020-ban indul meg a termelés. A Új autógyárat épít Kecskeméten a Mercedes bejegyzés először a Az Autó jelent meg.

  Gyártóüzemet tervez építeni Sanghajban a Tesla
  Az elektromos autók tömeggyártásának további növelése érdekében egy Gigafactory üzem építéséről folytat tárgyalásokat a Tesla Kínában - jelentette be Robin Ren értékesítési igazgató a részvényesek közgyűlésén. A Gyártóüzemet tervez építeni Sanghajban a Tesla bejegyzés először a Az Autó jelent meg.

  Termeléskorlátozás a Volkswagennél
  A termelés átmeneti korlátozására kényszerül a Volkswagen német autógyár a wolfsburgi központi üzemében szeptemberben, mert a vártnál nehezebb a felkészülés az üzemanyag-fogyasztási és a károsanyag-kibocsátási értékek megállapítására szolgáló új nemzetközi szabványra (WLTP). A Termeléskorlátozás a Volkswagennél bejegyzés először a Az Autó jelent meg.

  Visszahívnak hatvanezer Audit
  Visszahívnak hatvanezer Audi luxusautót károsanyag-kibocsátási manipuláció miatt - közölte a német közúti közlekedési hatóság (KBA). A Visszahívnak hatvanezer Audit bejegyzés először a Az Autó jelent meg.

  Korlátozásra kényszerült a Porsche
  Az új autók értékesítésének átmeneti korlátozására kényszerült a Porsche, a német gyártó közleménye alapján a fennakadást az okozta, hogy a vártnál nehezebb a felkészülés az üzemanyag-fogyasztási és a károsanyag-kibocsátási értékek megállapítására szolgáló új nemzetközi szabványra (WLTP). A Korlátozásra kényszerült a Porsche bejegyzés először a Az Autó jelen […]

  Jön az elektromos Maserati
  A Fiat Chrysler Automobiles (FCA) 2018-2022 közötti üzleti tervezési időszakának végére minden Jeep modellnek lesz hibrid-elektromos verziója is, a Maserati az elektromos autók piacán veszi fel a versenyt a Teslával. A Jön az elektromos Maserati bejegyzés először a Az Autó jelent meg.

  17,5 százalékkal bővült a magyar autópiac
  Az új személyautók eladása 17,5 százalékkal nőtt Magyarországon májusban az előző év azonos időszakához képest, 12 871 új személygépkocsit helyeztek forgalomba. Az év első öt hónapjában pedig 28,6 százalék volt a növekedés a 2017. január-májusi időszakhoz képest - közölte a Magyar Gépjárműimportőrök Egyesülte (MGE) és a Carinfo.hu. A 17,5 százalékkal bővült […]

  Megint az olaszok!
  Az idei már a 20. Nemzetközi Év Motorja díj, a megmérettetésen minden évben, hagyományosan a világ összes olyan személyautó-motorja - vagy kialakítástól függően komplett hajtáslánca - indul, amit legalább két országban forgalmaznak. A Megint az olaszok! bejegyzés először a Az Autó jelent meg.