Az Autó

www.azauto.hu  Tesztnapló: Kia Niro PHEV 1.6 GDI EX
  A konnektorból tölthető hibrid Niro rövidtávon villanyautóként is használható. A Tesztnapló: Kia Niro PHEV 1.6 GDI EX bejegyzés először a Az Autó jelent meg.

  Bemutató: Honda Jazz 1.5 i-VTEC és Civic 1.6 i-DTEC
  A Jazzt alaposan felfrissítették, a Civic-ben pedig új a dízelmotor. A Bemutató: Honda Jazz 1.5 i-VTEC és Civic 1.6 i-DTEC bejegyzés először a Az Autó jelent meg.

  Tesztnapló: Mercedes-Benz S 400 d 4MATIC L
  Az új hathengeres dízellel próbáltuk a nemrég frissült S-osztályt. A Tesztnapló: Mercedes-Benz S 400 d 4MATIC L bejegyzés először a Az Autó jelent meg.

  Megjelent a Retro Mobil májusi száma
  Májusi számunkban írunk a Volga értéktartásáról, teszteljük a Renault R20-ast, a Lada 2107-est és a Mercedes-Benz W124 300E modellt. Felidézzük az Austro-Fiat történetét, valamint az első Honda motorok mellett a Mávaut-Ikarus emeletes autóbuszról is olvashatnak. A Megjelent a Retro Mobil májusi száma bejegyzés először a Az Autó jelent meg.

  Bemutató: Nissan Leaf
  Erősebb villanymotorral ígér nagyobb hatótávot a vadonatúj Leaf. A Bemutató: Nissan Leaf bejegyzés először a Az Autó jelent meg.

  Tesztnapló: Suzuki Ignis 1.2 GLX 4WD
  Az összkerék-hajtás hasznos, de itt mellékhatásokkal is jár. A Tesztnapló: Suzuki Ignis 1.2 GLX 4WD bejegyzés először a Az Autó jelent meg.

  Személyesen felügyeli a Model 3 gyártását a Tesla vezére
  A Tesla elektromosautó-gyártó vállalat vezére, Elon Musk beköltözik a Model 3 összeszerelő üzemébe, hogy személyesen felügyelhesse a gyártás felfuttatását. A Személyesen felügyeli a Model 3 gyártását a Tesla vezére bejegyzés először a Az Autó jelent meg.

  Dízelbotrány: a Mercedes-Benz is benne van?
  Miután a Volkswagen szándékos környezetkárosító csalása bizonyossá vált, más márkák máig is csak a gyanúsítottak táborában sorakoznak. A Mercedes viszont kilépőben van ebből a táborból, de nem a friss levegő felé veszi az irányt… A Dízelbotrány: a Mercedes-Benz is benne van? bejegyzés először a Az Autó jelent meg.

  28,5 százalékkal nőtt az autóeladás
  Az előző év azonos időszakához képest 28,5 százalékkal több, 12 748 új személyautót helyeztek forgalomba márciusban, az év első három hónapjában pedig 29,8 százalék volt a növekedés 2017 első negyedévéhez képest - közölte a Magyar Gépjárműimportőrök Egyesülte (MGE) és a carinfo.hu. A 28,5 százalékkal nőtt az autóeladás bejegyzés először a Az Autó jelent meg. […]

  A Ford szerint még nem jó üzlet a villanyautó-gyártás
  A Ford Motor csak 2023 után kezdene elektromos autók gyártásába a kölni gyárában. A A Ford szerint még nem jó üzlet a villanyautó-gyártás bejegyzés először a Az Autó jelent meg.