Az Autó

www.azauto.hu  Megjelent a Retro Mobil márciusi száma!
  Márciusi számunkban beszámolunk az Arizona Biltmore aukcióról, kipróbáljuk a Zastava 1100 Confortot, a Wanderer G200-ast, egy 1984-es Toyota Corollát és egy 1978-as Porsche 924-est. Megemlékezünk Barényi Béláról, a Walter autómárkáról, a Hess&Eisenhardt műhelyről, valamint Elvis Presley BMW 507-éről. A Megjelent a Retro Mobil márciusi száma! bejegyzés el […]

  Bemutató: Hyundai Kona
  A Kia Stonic műszaki rokona összkerékhajtással is készül. A Bemutató: Hyundai Kona bejegyzés először a Az Autó jelent meg.

  Csalhatott a Mercedes is
  A német Bild lap beszámolója szerint a Daimler autógyárra is kiterjedhet az Egyesült Államokban a károsanyag-kibocsátási előírásokat kijátszó motorvezérlő szoftverek miatt indított eljárás. A Csalhatott a Mercedes is bejegyzés először a Az Autó jelent meg.

  Teszten az év legjobb vétele
  Megkezdte három hónapos tartóstesztjét nálunk az Autobest 2018-as fődíjasa, a Ciroen C3 Aircross. A Teszten az év legjobb vétele bejegyzés először a Az Autó jelent meg.

  Haszonbemutató: Renault Trucks T High Edition – Team Alpine
  A frissen felélesztett Alpine márkát különleges sorozattal ünnepli a Renault Trucks. A Haszonbemutató: Renault Trucks T High Edition – Team Alpine bejegyzés először a Az Autó jelent meg.

  Mélyponton a Tesla
  A Tesla a tavalyi negyedik negyedévben 675 millió dollár veszteséget könyvelt el, jóval nagyobbat a 2016 negyedik negyedévi 121 millió dollárnál. A 2003-ban alapított vállalatnak a 2017 negyedik negyedévi lett így története legnagyobb negyedéves vesztesége. Piaci elemzők azonban még ennél is nagyobb veszteségre számítottak, míg az értékesítési árbevétel eset […]

  Kínában nem megy a Fordnak
  Eladásainak nagymértékű visszaesésével indította az évet a Ford az egyébként januárban 11,6 százalékkal bővülő kínai piacon - jelentette be a Ford. A Kínában nem megy a Fordnak bejegyzés először a Az Autó jelent meg.

  Jól indult az év az Audinál
  Jól indult az Audi német autógyártó idei éve, januári forgalma megugrott, jórészt a kínai és az amerikai eladások bővülésére. A Jól indult az év az Audinál bejegyzés először a Az Autó jelent meg.

  Egyedi tervezésű Ikarusszal gazdagodott a Közlekedési Múzeum
  Egyedi tervezésű Ikarus 438-as típusú busszal bővült a Magyar Műszaki és Közlekedési Múzeum gyűjteménye. A Egyedi tervezésű Ikarusszal gazdagodott a Közlekedési Múzeum bejegyzés először a Az Autó jelent meg.

  Átadták az AutoBest-díjakat
  Február 8-án az AutoBest 31 tagú zsűrije a legendás salzburgi Festspielhausban látványos gálán osztotta ki idei díjait. A Átadták az AutoBest-díjakat bejegyzés először a Az Autó jelent meg.